Merhabalar,

Firmamızın bünyesinde sadece VPS hizmeti mevcuttur. VPS hizmetlerimiz türkiye lokasyondur 1gbit port mevcuttur. Fakat şunu belirtmek isterim ki, 64gb bir sunucunun sadece %60 kadarını kullanmaktayız. Bu sebep ile satın almış olduğunuz (örneğin 4gb) paketi sonuna kadar eksiksiz olarak kullanırsınız, hatta müşteri taraflı yazılımlarımız sayesinde sunucunuzu hiç bir şekilde suspend etmiyoruz, bir problem olduğu taktirde destek ekibimiz telefon veya ticket ile bire bir iletişime geçer. Ay sonu ödemenizde bir aksilik olduğunda sunucu verilerini silmeden 10 gün için suspend ederiz. 10 gün sonunda tekrar sizinle iletişime geçer ve ödeme yapmanızı talep ederiz.

Sunucularımızın tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacağı konusunda emin olabilirsiniz. Dilerseniz sipariş vererek sunucularımızı kontrol edebilir, memnun kalmazsanız 3 gün içerisinde iade talep edebilirsiniz.

Umarım beraber çalışma fırsatı bulabiliriz, iyi akşamlar iyi çalışmalar dilerim.

Konu linkimiz: https://wmaraci.com/forum/vps-hosting/steeldc-45-saniyede-aktif-tam-otomatik-sunucular-85-ayri-isletim-sistemi-oto-panel-kurulumu-325153.html