emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Emre Güney genel blogum 1 ayını doldurmasına 2 gün kala yeni tema yazdım ve hayata geçirdim.
Şuan da responsive olmayan temaya bir kaç gün içinde her cihaza uygun hale getireceğim.
Bu temayı yapmamın nedeni:
Önceki temam göz yorucu ve seo acısından iyi değildi. Ki bu temada W3 hatalarını sıfırladım ve seo analiz sitelerinde yüksek skorlar aldırdım. Yavaş yavaş daha da seo uyumlu hale getireceğim.
Lafı uzatmadan yorumlarınızı bekliyorum.
EMRE GÜNEY
1 kişi bu mesajı beğendi.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Çok sağolun satma yönünde problemlerim var ama yakında blogumun reklamı olması için altında linki olan güzel kullanışlı bir tema paylaşacağım (footerda link gömülü).
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
eline sağlık çok güzel hoşuma gitti. Free olarak yaıyınlayacak mısınız? :)
May the force be with us...
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Maalesef bu temayı kendi bloguma özgü yazdım. İleride yeni temaya gidersem seve seve :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Hocam bir tek ben mi farkettim bilmiyorum ama sanki tema biraz basık olmuş . Bakarken böyle üstten bastırmışlar yanlardan kenarlara çekmişler gibi duruyor yazıları okumaya çalışıyorum fakat dikkatimi dağıtıyor okuyamıyorum. Resimlerde daha çok belli oluyor bu olay. Sidebar felan güzelde anasayfa içerik kısmı felan gözüme batıyor
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
emirhan61 adlı üyeden alıntı
Hocam bir tek ben mi farkettim bilmiyorum ama sanki tema biraz basık olmuş . Bakarken böyle üstten bastırmışlar yanlardan kenarlara çekmişler gibi duruyor yazıları okumaya çalışıyorum fakat dikkatimi dağıtıyor okuyamıyorum. Resimlerde daha çok belli oluyor bu olay. Sidebar felan güzelde anasayfa içerik kısmı felan gözüme batıyor
Ekranınız genişse mümkündür bu durum. Bugün yarın bu konuyu halledeceğim. Teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** P**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Ayrıca renk seçimini de mavi yapmayın bence arka plan rengiyle birlikte bunlatıcı bir hava vermiş daha canlı renkler ve zıt renkler hoş durabilir elinize sağlık
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
emirhan61 adlı üyeden alıntı
Ayrıca renk seçimini de mavi yapmayın bence arka plan rengiyle birlikte bunlatıcı bir hava vermiş daha canlı renkler ve zıt renkler hoş durabilir elinize sağlık
Tabi hocam şuan tam anlamıyla siteyi ayarlayım daha sonra görünüşü geliştiricem. :)
Erkan33
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence tema biraz soguk renkler var sıcak renkler kulanabilirsin. böylece ziyaretçiler defalarca ziyaret etmek isteyebilir.