Eğer web sitesi işini zevk olsun diye yapıyorsanız sonunun hüsranla bitmesi ihtimalini de göz önünde bulundurmalısınız.

Hocam işinizi sadece sevdiğiniz için değil onu bir iş olduğu için ele alırsanız size ticari bir getirisi olacaktır.

Verdiğiniz cevaplara istinaden işinize tam anlamı ile dört el ile sarılmadığınızı bize kanıtlar durumdasınız.

Reklam firmasını 2 aydır bulamamış olmanız bu konuyu 2.plana atmış olmanızdan başka bir durum değil. Çünkü çoktan tüm firmaları analiz etmiş, bu konu hakkında açılan konuları takip etmiş, yetinmeyip kendiniz konu açmış ve rakip sitelerin kullanmış olduğu reklam sitelerinden yola çıkarak kendinize çoktan deneme yanılma yöntemi ile de olsa bir Reklam modeli oluşturmanız gerekmekte idi.

Yardımcı olabilmek adına tüm yorumları okudum, Altyazılı film eksikliğinden bahsediliyordu. Bir an önce eklemelisiniz kaldı ki bu planı siteyi açmadan oluşturmalıydınız (Hangi filmleri (Eski, Yeni), Ne sıklıkta ekleneceğini, Film Türlerini vs.) gibi.

Sitenizde ki filmlere reklam gömüp gömmeyeceğinizi karar vermiş olmanız lazım. Eğer Gömeceğinizden yana ise (VPS, Upload Download) işlerini planlamanız lazım.

Hocam demem o ki önce siteyi açıp ardından planlama yapmak iş planı çerçevesinde başarısızlığa iter. Tabi ki ileride çıkabilecek problemlerden bahsetmiyorum. Yol haritanız sapmadan elinizden gelen çözümleri sunarsınız.

Fakat 720pizle, filmifullizle, hdfilmcehennemi gibi rakipleriniz var unutmayın ve başarılı bir iş planınız yok ise tutunmanız çok zor olacaktır.

Amacım Sizin gibi azimli birisinin başarısızlık ile tanışmasını engellemek. Eğer yazdıklarımdan birazı bile size başarı sağlarsa sevinirm .

Başarılar Dilerim…