Yeni bir projeyi hayata gecirdim arkadaşlar. 1 günde 600 tekil hite ulaştım. tabi sosyal medyada reklamlar yaptım onunda etkisi var.

projemi anlatayım. vipbanko.net üzerinden her gun yaptığım analizler ile tahminlerimi paylaşıyorum. kuponlar paylaşıyorum. genel tutturma oranım %70-80 arası günlük.

hedefim gunluk 1000 minimum hite ulaşmak ve uyelerin maclari tartisabilecegi gorus alisverisinde bulunabilecekleri bir ortam olusturmak.

site uzerinden saglayacagim gelirler ilerleyen zamanlarda reklam ekleyebilirim. ve vip uye bolumu uzerinden haftalik aylik ucretler. tabi bu bolumde 80 oran kupon vs gibi dolandiricilarin yaptigi tarzda seylerin aksine her gun 10-15 oranli guzel analiz sonucu hazirlanmis 3-4 adet kupon paylasmayi dusunuyorum.

temayi ilerleyen gunlerde degistirecegim simdilik boyle basladim.

ilerleyen zamanlarda maclar hakkinda analiz makaleleri de girmeyi dusunuyorum. buna ek olarak futbol basketbol gibi oyunlari ozgun makalelerle kurallarini vs eklemeyi dusunuyorum.

Siteme 1 adet %50 gelir ortağı arıyorum. Sadece başlangıç için gerekli olan reklam ve tema ücretini karşılaması yeterlidir. Geri kalan her şey bana aittir. Ondan sonra arkasına yaslanıp gelirlerden %50 pay alacaktır.