-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%71)
Merhaba dostlarım size bir soru soracağım sizce bildiğini yazmak mı yoksa kazandığını yazmak mı ?
Bir konu var ve o konuda çok iyi biliyorum güzelde bir domain yakaladım ancak para kazandırır mı bilmiyorum, ancak bir çok açtığım sitede güzel hitler yakalayıp sıfır para kazandım bu yüzden eksilerdeyim diyebilirim.Para kazanmakta istiyorum para kazanacağım bir projede var ancak bilgim yok araştırıp araştırıp yazmak lazım ama karar veremedim. Bildiğim şeyi yazmak daha ağır geliyor çünkü 1000 kelimeden fazla yazabilirim her yazıda :) Sizce ne yapmalıyım ?
Regex
SEO & Law Consultant
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Bilgi güçtür. Paylaştıkça çoğalır, ama sır da paylaşılmaz. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Stero0
Sadness Prisoner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bildiğin şeyi yazmak tabiki. Bir süre sonra o konuda araştırma yapmaktan ve yazmaktan sıkılacaksın çünkü ilgini çekmeyen bir konu. Bildiğin konuda yazarsan mutlaka emeğinin karşılığını alırsın diye düşünüyorum.
3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI
Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Kazandığın.
Sekiz yıl restorancılık sektöründe bulundum ve komi olarak başladığım sektörden işletme müdürü olarak ayrıldım. Şu an hiçbir tecrübemin olmadığı, sıfır İngilizceyle başladığım ve yurtdışı odaklı e-ticaret girişimimle evimi geçindiriyorum. 3 yıldır her gün yeni şeyler öğrenip işimi geliştirmeye çalışıyorum.
Zaman içinde ilgilenmeye başladığın şeye ilgi duymaya başlıyorsun, pes edip yarıda bırakma yeter
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İnternette olsun real de olsun paranın 9/10 u ticarettedir. Yazarak kazanamazsın.
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com