ErdemDnmz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynı durumları bende yaşadım sebep olmadığı halde bunalım yaşıyorum sıkıntı halin de 3d çizim yapıp yorumları denetliyorum herkes beğeniyor ama 2 3 dakika sonrasın da herşeyi silip bir kenarıya atıyorum yani bu durumlar sanırsın herkes te. Allah'u teala sevdiği kullarına dert keder verir sabırla beklemesini diler sabır eden derviş muradına edermiş..
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Ameliyeta girmeden önce 2 hafta boyunca bende aynı şeyleri yaşadım. Uyuyamıyordum, uyuduğum zaman ölüm vs şeyler görüyodum. Sonra ameliyata girdim öldüm. kısa bi süreliğine tabi :) kalbim durmuş. sonra herşey düzeldi. Sanırım bir derdin belirtisi hocam. geçecektir
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kaplan
ahmetkaplan.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
User Interface Designer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yaşın daha genç ve yaşının vermiş olduğu ufak bir tür bunalım diyebilirim.
Belki gelecek kaygısı, belki maddi kaygı ve belki de özel hayat kaygısı. Bunlardan biride olabilir hepside. Özellikle bu yaşlarda normal ruh halleri.
Diyebileceğim ve önerebileceğim tek şey bunun geçici olduğunu unutma. Sen günlük yaşamında devam etmeye bak. Çünkü her ne kadar çık hava al, gez toz, eğlen desek bile sen kafandan silemediğin sürece işe yaramayacak. Unutma herşey kafada biter ve bunun gelip geçici bir durum olduğunu aklından çıkarmamaya çalış.
Eğer çok zorlanır ve hayatını ciddi oranda etkilediğini düşünüyorsan (manevi ve sağlık olarak) profesyonel bir yardım öneririm. Unutma psikologa gitmek ayıp bir şey değildir. Seni de "deli" yapmaz.
Kısa sürede kendini toplaman dileği ile.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Kardeşim sende panik atak rahatsızlığı olduğunu düşünüyorum, aynı belirtiler bendede vardı sonra ilerledi, insanın hayatını zindana çeviren sinsi bir hastalıktır, daha fazla ilerlemeden acilen bir psikiyatri uzamanına görünmeni tavsiye ediyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Gezmeye çık dışarı çık, çık dedim de erkeklerle değil, bir kız ile çık sevgilin yoksa, bul gerekirse gerçekten ilaç gibi gelebilir o zamanlarda bende öyle yaptım
www.osmanlidavetiyeci.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Psikolojik olabilir. Tatile git bi kafa dagit
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Pazarlama ve iletişim uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aman arkadaşım. Salma böyle kendini. Derdin sıkıntın ne ise ya bir büyüğünle ya da uzman bir doktor ile paylaş. Bunda bir sakınca yok. Milyonlarca insan psikolojik destek alıyor. Ayıbı günahı yok. İçini dök. Derdini içine atma. Kız meselesi falan ise hiç takma. Yaşın daha 18 imiş neler neler yaşayacaksın. Şimdi bitip tükenmek için çok erken. Profesyonel destek almaktan çekinme.
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim derdim bile var ama artık milleti anlamakta güçlük çekiyorum. Belkide benim derdimin ilaci vardır.