Bedava 3 siteye en güncel filmleri eklerim ...3 video sitesine upload ederim mega open ve vid.ag en hizli odugu icin linkleri atarim ...filmlerin hicbirinde reklam yoktur ...reklamsiz en kaliteli sekilde...filmler ilk ciktiginda 30 dakika sonra elinde olur ...sen konunu acar embedleri eklersin...filmlerde embedlerde ve baska hicbir seyde reklam olmick ....istersen calistigimiz bir siteyi verebilirim bakabilirsin filmlere...
bunun karsiliginda para istemiyorum .... bedava simdi aklina hemen su soru gelcek neden bedava ...kim kime bedava yapar ...yada binlerce soru...
onuda kisayoldan aciklayayim hemen ben senden para almicam ...sadece upload ettigim sitelerden premium üyelik kazancam videolarim silinmeyecek....herkes faydalansin diye konu accaktim bu konuda konunu gördüm sanada yazdim iyi calismalar
bunun karsiliginda para istemiyorum .... bedava simdi aklina hemen su soru gelcek neden bedava ...kim kime bedava yapar ...yada binlerce soru...
onuda kisayoldan aciklayayim hemen ben senden para almicam ...sadece upload ettigim sitelerden premium üyelik kazancam videolarim silinmeyecek....herkes faydalansin diye konu accaktim bu konuda konunu gördüm sanada yazdim iyi calismalar
hocam editörlerin işine balta vurmayın (yanlış anlamayın espiri amaçlı) :)
hasaaab hocam daha önce de bu işi yaptım ve hala yapmaktayım video editleme upload ve açıklamaları özgün bir şekilde yazma işlemi yapmaktayım ilgilenirseniz pm atın lütfen.