Emre ve agumrah nickli kullanıcılar arasındaki tartışmaya şahit olmuşsunuzdur. Grubun düzenini bozan bu iki üyeye aşağıdaki cezaları uygun gördüm:
Emre: Gruba katıldıktan sonra katılım şartlarından birini ihlal ettiğiniz için 1 ay gruptan çıkarılma cezası almıştınız. Grup üyesine karşı hakaretleriniz ve grup düzenini bozduğunuz için bu ceza 3 aya yükseltilmiştir.
agumrah: Emre'nin bir kaç mesaj önce verdiği ekran görüntüsündeki yorumun size ait olmadığına dair bana bir mesaj atmıştınız. Ben de inanmış ve cevap vermiştim. Lakin, bahsettiğim ekran görüntüsündeki yorumda "Twitter'dan niye cevap vermiyosun" kısmı dikkatimi çekince sizin Twitter hesabınızdan eyildirmaz.com'un sahibine atılan küfürlü mentionları gördüm ve bu durum eyildirmaz.com'daki küfürlü yorumun size ait olduğunu neredeyse kanıtlar nitelikte. Grup düzenini bozmak, grup üyesini tehdit etmek, grup üyesine hakaret etmek ve yöneticiyi kandırmaya çalışmak sebeplerinden dolayı gruptan süresiz olarak çıkarıldınız ve karalisteye eklendiniz.
Grubun düzenini bozmaya kimsenin hakkı yok. İnsan gibi iletişim kurmayı, dayanışma içinde olmayı beceremiyorsanız bu grupta var olmanız için bir sebep yok.