Selam millet, oyunculara yönelik yeni bir projemiz bulunuyor. Birkaç şey dışında sistem tamamlandı fakat sizlerin önerilerinize ihtiyacımız var. Öncelikle sistemden bahsedeyim.

Steam üzerindeki oyunlar, Steam cüzdanları, LoL vs. birçok popüler online oyunun e-Pin kodları çekiliş aracılığıyla oyunculara verilmesi temel amacımız. Çekilişlere 3,4,5 TL gibi bir fiyatlarla katılabiliyorsunuz. Katılım fiyatları oyunların değerine göre değişiyor. Örnek vermek gerekirse mesela 50 TL Steam Wallet için 3 TL giriş ücreti veriyor, 25 kişi arasında yapılan çekilişe katılıyor ve eğer şanslıysanız katıldığınız oyunun koduna sahip olabiliyorsunuz. Sistem gayet kullanışlı, basit bir yapıya sahip. Hesaba bakiye yüklüyor, satın almak istediğiniz çekiliş biletini alıyor ve biletle çekilişe katılıyorsunuz.

Bunun haricinde ekstra özellikler de mevcut. Bunlardan biri referans sistemi. Referans sisteminde davet ettiğiniz kişi(kayıt sırasında sizin kullanıcı adınızı yazmalı) herhangi bir çekilişe katılırsa size "Referans Bileti" adıyla bir bilet geliyor ve bu bilet ile istediğiniz bir oyunun çekilişine katılabiliyorsunuz.

Oyuncular için diğer bir düşündüğümüz şey de "telafi" sistemi. Telafi sisteminde eğer bir kullanıcı 5 kere çekilişe katıldı ve hiçbirinde de şansı yaver gitmediyse internet sitemiz o kullanıcının hesabına 5 TL bakiye yükler ve kullanıcı da istediği bir oyunun çekilişine katılır.

Genel olarak bu şekildedir. Eklediklerimiz popüler online oyunların paketleri, Steam ve Origin üzerindeki oyunlar, World of Warcraft gibi oyunlardan oluşuyor.

Bir oyuncu olarak siz bu internet sitesini kullanır mıydınız? "Şöyle olsa daha iyi olur", "şöyle olursa kullanabilirim" diyebileceğiniz şeyler var mı? Projemiz hakkında görüşlerinizi yorum olarak bekliyoruz.

İnternet sitesinden görüntü: http://i.hizliresim.com/ljyaME.jpg

Güncelleme:

Arkadaşlar internet sitemiz her şeyi ile yayın hayatına giriş yapmıştır. Sisteme kaydolarak inceleyebilir, fikirlerinizi söyleyebilirsiniz. Söyleyeceğiniz her şey bizim için oldukça önemli.

Sadece kitle oluşturabilmek için reklam gerekiyor. "Nasıl reklam verebiliriz?" konusunda hala kafamızda tam olarak beliren bir şey yok. Nasıl bir reklam ile kitle sağlayabiliriz?

Fikirlerinizi, düşüncelerinizi belirtirseniz çok hoşnut oluruz. Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler ederim.

İnternet sitesi: http://gameoley.com