BCanKARA adlı üyeden alıntı

Milli piyango gibi, kumar gibi bir şey olmuş. :)


Serhat Atılkan adlı üyeden alıntı

Gayet güzel fikir. Fakat ülkemizde bu projenin tutacağına ne yazik ki hiç inanmıyorum. 1 liranın bile lafının yapıldığı şu devirde 3-4 lira verip çekilişe katılmak bir çok kişinin umurunda bile olmayacaktır.


Barun adlı üyeden alıntı

Sistem gayet güzel ama para konusunda Serhat Atılkan 'a katııyorum


CH3L1OS adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar maddi konuda doğru söylemişler.
Durum böyle olunca sizinde başka bir yöntem düşünmenizi öneririm bu konuda.
Örneğin üyelik paketleri yaparsınız yapılacak 5 çekilişe katılma ücreti 20 TL , 10 Çekilişe katılma ücreti 40 TL gibi.
Tabi sadece ücretli olursada olmayacağı için,belli aralıklarla ücretsiz katılabileceğimiz çekilişler düzenlersiniz.
Bunun yanı sıra ücret ödemek istemeyenler için puan kasma sistemide olabilir.
Örneğin GTA V çekilişine katılmak için 2000 puan gerekli gibisinden.
Tabi bunlar sadece örnek,bu doğrultuda geliştirmek size kalmiş.

(Bu arada projenizi gerçekleştirdiğiniz vakit banada haber verirseniz , benimde oyun projemi gerçekleştirdiğimde size destek olmak isterim.)


Genellikle oyuncu kitlesinde debit kart veya PayPal'ında 3-5 lirası olur. Oyuncu kitlesi 12-20 yaş aralığında olduğundan 3-4 liranın onlar için çok fazla gelmediği, gelenlerin bile bir şekilde biriktirebildiğini biliyorum farklı oyun sistemlerinden.

Belli aralıklarla ücretsiz çekilişler düzenlemeyi düşünüyoruz fakat dediğiniz 5 çekilişe katılma ücreti 20 TL gibi bir sistem çok uygun gelmeyebilir. Kullanıcının yeni bir siteyle karşılaşması ve bu siteye de anında 20 TL ödemesi için sitenin biraz oturabilmesi, güvenilir olduğunu hissettirmesi gerekir. Puan kasma gibi bir sistem mevcut bizde de. CPA siteleri ile çalışılabiliyor fakat o sistemi askıya aldık birkaç arkadaşımızın kötü geridönüşleri nedeniyle.

İnternet sitemizin her şeyi çalışabilir durumda şuan. Kullanıcıya hizmet verecek durumda fakat daha sağlam bir şekilde topluluğa çıkabilmek için sizlerden fikirler alıyoruz.