Oooo Buyursunlaarr,Hoşgeldiniz Hanımefendi :).
Evet hanımlar,uzun zamandır aklımda bu fikir vardı anca bugün kısmet oldu bu konuyu açıyorum.Ben forumda bir yılı aşkındır aktifim başka biriki sitede yine üyeliğim var ama wmaracından başka sitede pek aktifliğim yok en sevdiğim ve en verim aldığım site wmaracı diyebilirim ama bu forumda benim garipsediğim tek şey bayanların az oluşu yada fazla aktif değiller diye pek rastlamıyorum.Şimdi gelelim bu konuyu açma amacıma; Değerli bayan arkadaşlarım:Aklımda şöyle bir fikir var,forumdaki bayanlar hepimiz toplanalım ya yönetimden rica edelim bayanlar bölümü diye bize özel bir bölüm açsınlar yada facebook'ta ya skype'de bir grup oluşturalım orada birbirimizi tanıyalım birbirimize her konuda destek olalım ,birbirimize yardımcı olalım ,icabında ben size çiğ köfte gönderirim sizde bana yörenizde ne meşhursa gönderirsiniz falan filan işte :) sizinde fikirlerinizi alalım bakalım belki sizin daha güzel önerileriniz olur,şimdi ben forumda rastladığım aklıma gelen bayanları konuya etiketliyim sonra forumda her rastladığım bayanı etiketlerim konudan haberdar olsunlar diye sizde etiketleyin aklınıza gelen olursa,görüşmek üzere,iyi forumlar efenim :) Funda ankara06 nazweb