trankoff bilmişlik taslamak gibi bir amacım yoktu yanlış anlaşıldıysam :D bilmeyen arkadaşlarda oluyor bazen. birde ben bold, regular, italic kullanmayı tekrar vurgulayim. elinizi korkak alıştırmayın bol bol kullanın profesyonel duracaktır :D slider için kullanacağım rastgele bi çalışma yapmıştım geçen:
burada yeri geldiğinde bold, italic falan kullandım mesela. düz yazsam güzel durmazdı bu kadar. afiş, kapak yapan her arkadaşa vurguluyorum bunu özellikle.
burada yeri geldiğinde bold, italic falan kullandım mesela. düz yazsam güzel durmazdı bu kadar. afiş, kapak yapan her arkadaşa vurguluyorum bunu özellikle.
Yok hocam yanlış anlamayın öyle birşey dediniz demedim :) Biliyorum dedim sadece, herkes herşeyi bilecek değil zaten bilgi sınırsızdır :)
Arkayı tek renk kullandığım için blur pek bir işe yaramıyor. Yazı fontu hakkında dediklerinizi uygulayacağım ancak sayfayı daha 80 küsür kişi beğendiği için çok ahım şahım bir çalışma yapmak istemedim öyle 10-15 dk uğraştım. Sayfa büyürse o zaman güzel bir kapak düşünürüm :) Dediklerinizi yazdım hafızama :)