Daha önce hiçbir şekilde bir forum sitesi kurmadım. *** ve wmaraci haricinde de herhangi bir forum üyeliğim ve tecrübem yok. Kısacası forum işinden hiç anlamıyorum ama buna rağmen ün yapabilmiş ve iyi de kazancı olan bir sitenin sahibiyim.

Fakat aklımdaki proje için bir foruma ihtiyacım var. Forum için lisans parası hiç önemli değil.

İstediğim kriterler wmaraci tarzına yakın. Aynı şekilde paralı üst üyelikler; Bronze Gümüş Altın Platin gibi.

Gene aynı wmaraci gibi, forumda iki kullanıcının arasında yapacağı eylemden sonra gerçekleştirilebilecek karşılıklı puanlamalar. Ve puanlama yaparken atılacak bir adet yorum.

Şu tema oldukça hoşuma gitti fakat bu şirket hakkında pek bir fikrim yok. Ekşisözlük yazarıyım oradan bir aratma yaptım ve hakkında kötü bir yorum olmamasına rağmen 5-6 senedir de firma hakkında yazılan bir entry yok. https://community.invisionpower.com/

Mesela ilk sorum : Üstte linkini bıraktığım bu ürünü satın alabilirsem bahsettiğim ücretli üyelik vesaire maddelerini gerçekleştirebilir miyim ?

Bana bu konuda ciddi yardım ve danışmanlık yapacak birine ihtiyacım var, gerekli ücreti ödeyebilirim. Fakat rica ediyorum vakit kaybı yaşatacak arkadaşlar gelmesin. Ciddi anlamda forum işlerinden anlayan, emek vermiş bireyleri istiyorum.
iyi bir yardımla hızlı bir şekilde yol alabilirsem yardımlarından dolayı projemin bir kısmına ortak dahi edebilirim.

Özel mesaj ile ulaşabilirsiniz.

[/I]
[/SIZE][/SIZE]