arslanturk0687 adlı üyeden alıntı
emre7 fenerin şike yaptığını dünya biliyor. Neden kendinizi kandırıyorsunuz ki? Fenerliler dahi biliyor. Türkiye dışında takım tutmuyorum; ama ne fenermiş ya. Zaten futbol ilgimi çekmez. Bu kadar holigan konuşman çok yanlış. Çatlak, ezik, ruhsuz, güçsüz nedir arkadaş? Sen nerede yetiştin de bu lafları kullanıyorsun? Nasıl bir düşünce yapın var? Yazık ya. Bir kulüp yönetmek de hiç kolay değil. Yuh ya. Senin gibiler yüzünden insan futboldan soğuyor. Çol çocuk gibi konuşmuşsun. Ayıp ya. Şimdi buradaki galatasaraylılara da çaktırmadan laf sokmuşsun. Sonuna da alınmaca yok demişsin. Yuh ya. Ayıp ayıp. Kusura bakma; ama resmen holiganlık sevinç salyanı akıtmışsın. Gs, Fb, Ts, Bjk. Hepsi takım. "Neden Gs'ye böyle oldu, o da türk takımı. Kötü olmuş, İnş. düzelir" diyeceğine, dediğine bak. Bu da benim senin açından şahsi düşüncem. ister alın ister alınma.Dünya nasıl biliyormuş, davadan aklandık ve suçsuz yere cezalar çektiğimiz ortaya çıktı hala hangi yüzle bunu söyleyebiliyorunuz.
Galatasaray'a inşallah düzelir derdim ama tarih bize neyi yapıp yapmayacağımızı gösteriyor.
Bu kadar kızacak bir şey yok :) Bizim zamanında çektiklerimizi bir Allah biliyor bir de biz. Ama hiç bir zaman düşmedik Allah'a şükür :) Dost bildiklerimizde vurdu ama yine düşmedik.