SunSky adlı üyeden alıntı
Hocam bir yanım üzülüyor bir yanım seviniyor, sevinmemin sebebi Türk yapımı bir oyunun tutmuş olması, üzülmemin sebebi ise, birçok ülkede 15 yaşında çocuklar bile güzel oyunlar yapıyor ve tutuyor, o yüzden tepki vermiyorlar, bizde 1 tane oyun tuttu diye ülkece bayrak asasımız geliyor, o da insanı üzüyor tabi geride kalmışız diye :/
Dksy
Poi adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar oyuna başlamayı düşünüyorum ancak oyun "pay to win" mantığıyla mı çalışıyor. Ülkem insanına biraz önyargılıyım da. Hangi oyun Türkiye'ye gelse oyuna bir giriyorum parayı basan alıyor basıyor bıçak mıçak. FPS oyunlarına biraz merak saldım da CS:GO gibi online FPS oyunu yok resmen, eğer para ödeyip (aşırı) avantaj elde edilen bir oyun ise zamana yazık, kotama yazık.
Dksy
Dksy
Dksy
GFB34Ouz adlı üyeden alıntı
bende 10 gün oldu başlayalı 25 level oldum.. Para yatırırsanız.. Artısı var.. Standart silahlar oynarım diyorsanız zaten hergün haftalık ve aylık görevlerden güzel silahlar veriyor tabi süreleri kısa oluyor.
Dksy
emregurcan adlı üyeden alıntı
Oyunu şuan oynuyorum ilk çıktığında destek için oynamıştım bu sıralar tekrar başladım herhangi bir şey almanıza gerek yok gayet standart silahlarıylada güzel ranklar elde edebiliyorsunuz:)
Öncelikle Değerli Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim.
Benim Burada Vurgulamaya Çalıştıgım Oyun Degil; Bir İlk Olarak Zula'nın Gururumuz Olarak Steam'e Girmesidir.
Gelelim Oyuna; Şimdi Zula Cs:Go İle Kıyaslanamaz. Ben Half-Life den Başladım, Counter-Strike; Condition Zero; Counter-Strike: Source; Counter-Strike: Global Offensive; Counter-Strike Neo; Counter-Strike Online; Counter-Strike Nexon: Zombies ve Counter-Strike Online Oynadım Ve Oynuyorumda.
Cs:Go Yazan Adamlar Eski Microsoft Yazılımcıları Ve İlk Oyunları Half-Life Şuan ki Durum Ortada Valve Corporation.? Sanırım Fazla Söze Gerek Yok; Zaman Zaman Zaman.