lostyazilim
tr.link

SON DAKİKA: Türk Oyunu Steam'e Geliyor.

17 Mesajlar 2.735 Okunma
acebozum
tr.link

Dksy Dksy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Steam Expert
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 605
  • Beğeniler 8 / 272
  • Ticaret 11, (%100)

Zula artık Steam üzerinden de oynanabilecek. Madbyte Games tarafından yoğun ilgiyle geliştirilen oyun Steam Greenlight ‘da uzun sürede onay alan oyunlara rağmen Zula, kısa sürede onay almayı başardı. Zula 17 günden daha kısa sürede Steam Greenlight oylamasından galip çıktı. Artık Steam üzerinden ücretsiz bir şekilde oyunseverlere hitap edecek. Oyun Steam üzerinden oynanınca 27 Şubat Cumartesi gece yarısına kadar (23:59’ a kadar) oynayan tüm oyuncularına muhteşem oyunla ilgili hediyeler kazandırdı.

Kazanılan hediyeler:

Mehmetçik TR RS

SPAS-12

Komandı Bıçağı

Desert Eagle

%15 XP

Bu muhteşem hediyelerden birini veya bir kaçını kazanmak için dün geceye kadar oynamaya değerdi. Ayrıca Zulayı Steam üzerinden oynayan kullanıcı ve oyun severler steam üzerinden oyun içerisinde alışverişlerini yapıp çeşitli envanterler alabilecek. Steam Zula oyununun güncel kalmasını sağlayacak.

Not: Zula’yı Steam üzerinden oynayabilmek için herhangi bir yeni hesaba gerek yoktur.

Kaynak: Haberacentasi

wmaraci
webimgo

AzX66 AzX66 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1457
  • Beğeniler 846 / 453
  • Ticaret 14, (%100)
Fps sevmesemde Türk yapımı olduğundan 26. seviyeye kadar oynadığım oyun hala yüklü duruyor Fps seviyorsanız indirin oynayın destek için para ödeyip altın almayı tavsiye ederim altını ak-47 almaya harcadım hep :P

• Üyelik 13.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Steam Expert
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 605
  • Beğeniler 8 / 272
  • Ticaret 11, (%100)
Mantıklı. :)

MertUslu MertUslu Estağfirullah Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ademoğlu
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 1022
  • Beğeniler 240 / 291
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam bir yanım üzülüyor bir yanım seviniyor, sevinmemin sebebi Türk yapımı bir oyunun tutmuş olması, üzülmemin sebebi ise, birçok ülkede 15 yaşında çocuklar bile güzel oyunlar yapıyor ve tutuyor, o yüzden tepki vermiyorlar, bizde 1 tane oyun tuttu diye ülkece bayrak asasımız geliyor, o da insanı üzüyor tabi geride kalmışız diye :/

wmaraci
wmaraci

Poi Poi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 184
  • Beğeniler 65 / 41
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar oyuna başlamayı düşünüyorum ancak oyun "pay to win" mantığıyla mı çalışıyor. Ülkem insanına biraz önyargılıyım da. Hangi oyun Türkiye'ye gelse oyuna bir giriyorum parayı basan alıyor basıyor bıçak mıçak. FPS oyunlarına biraz merak saldım da CS:GO gibi online FPS oyunu yok resmen, eğer para ödeyip (aşırı) avantaj elde edilen bir oyun ise zamana yazık, kotama yazık.

Inchredible Inchredible WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek front-end developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1130
  • Beğeniler 318 / 359
  • Ticaret 15, (%100)
Poi oyun ilk çıktıgında oynamıştım öyle birşey yoktu normal csgo gibi şuan değiştiyse bilemem .
Poi

kişi bu mesajı beğendi.

"En çok inandığımız şeyler, en az bildiklerimizdir."
- M.D. Montaigne.

DPCCO DPCCO WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Game Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 417
  • Beğeniler 145 / 123
  • Ticaret 8, (%100)
Bakalım Steam'e gelsinde oynarız, önceden oynamıştım.

emregurcan emregurcan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** G**
  • Mesajlar 323
  • Beğeniler 128 / 47
  • Ticaret 7, (%71)
Oyunu şuan oynuyorum ilk çıktığında destek için oynamıştım bu sıralar tekrar başladım herhangi bir şey almanıza gerek yok gayet standart silahlarıylada güzel ranklar elde edebiliyorsunuz:)

GFB34Ouz GFB34Ouz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Özel Sektör Mağaza Yöneticisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 7 / 16
  • Ticaret 4, (%100)
bende 10 gün oldu başlayalı 25 level oldum.. Para yatırırsanız.. Artısı var.. Standart silahlar oynarım diyorsanız zaten hergün haftalık ve aylık görevlerden güzel silahlar veriyor tabi süreleri kısa oluyor.

• Üyelik 13.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 51 / E
  • Meslek Steam Expert
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 605
  • Beğeniler 8 / 272
  • Ticaret 11, (%100)

SunSky adlı üyeden alıntı

Hocam bir yanım üzülüyor bir yanım seviniyor, sevinmemin sebebi Türk yapımı bir oyunun tutmuş olması, üzülmemin sebebi ise, birçok ülkede 15 yaşında çocuklar bile güzel oyunlar yapıyor ve tutuyor, o yüzden tepki vermiyorlar, bizde 1 tane oyun tuttu diye ülkece bayrak asasımız geliyor, o da insanı üzüyor tabi geride kalmışız diye :/

Dksy

Poi adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar oyuna başlamayı düşünüyorum ancak oyun "pay to win" mantığıyla mı çalışıyor. Ülkem insanına biraz önyargılıyım da. Hangi oyun Türkiye'ye gelse oyuna bir giriyorum parayı basan alıyor basıyor bıçak mıçak. FPS oyunlarına biraz merak saldım da CS:GO gibi online FPS oyunu yok resmen, eğer para ödeyip (aşırı) avantaj elde edilen bir oyun ise zamana yazık, kotama yazık.

Dksy

Inchredible adlı üyeden alıntı

Poi oyun ilk çıktıgında oynamıştım öyle birşey yoktu normal csgo gibi şuan değiştiyse bilemem .

Dksy

DPCCO adlı üyeden alıntı

Bakalım Steam'e gelsinde oynarız, önceden oynamıştım.

Dksy

GFB34Ouz adlı üyeden alıntı

bende 10 gün oldu başlayalı 25 level oldum.. Para yatırırsanız.. Artısı var.. Standart silahlar oynarım diyorsanız zaten hergün haftalık ve aylık görevlerden güzel silahlar veriyor tabi süreleri kısa oluyor.

Dksy

emregurcan adlı üyeden alıntı

Oyunu şuan oynuyorum ilk çıktığında destek için oynamıştım bu sıralar tekrar başladım herhangi bir şey almanıza gerek yok gayet standart silahlarıylada güzel ranklar elde edebiliyorsunuz:)

Öncelikle Değerli Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim.

Benim Burada Vurgulamaya Çalıştıgım Oyun Degil; Bir İlk Olarak Zula'nın Gururumuz Olarak Steam'e Girmesidir.
Gelelim Oyuna; Şimdi Zula Cs:Go İle Kıyaslanamaz. Ben Half-Life den Başladım, Counter-Strike; Condition Zero; Counter-Strike: Source; Counter-Strike: Global Offensive; Counter-Strike Neo; Counter-Strike Online; Counter-Strike Nexon: Zombies ve Counter-Strike Online Oynadım Ve Oynuyorumda.

Cs:Go Yazan Adamlar Eski Microsoft Yazılımcıları Ve İlk Oyunları Half-Life Şuan ki Durum Ortada Valve Corporation.? Sanırım Fazla Söze Gerek Yok; Zaman Zaman Zaman.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al