Arkadaşlar merhaba. E-ticaret sektörüne yöneliyorum, sermaye oluşturmak için tüm sitelerimi sırasıyla satacağım. Önce bundan başlamak istedim. Satış sonlandıktan hemen sonra diğer satış konularını açacağım. Burada belirtmek istediğim şey hepsini uygun fiyattan satacağımdır. Sitede 404 problemleri vardır %95 ölçüde hallettirildi, sebebi tema değişimiydi. 8 Adet bot vardır dilerseniz haberleri çekebilirsiniz. 10 Gündür içerik girmedim fakat 30-50 arası hiti var.

Site 5. ayındadır ve yerel haberler sunmaktadır. Sivas nüfus olarak oldukça kalabalık bir şehir olduğu için uğraşıldığı taktirde güzel yerlere gelebilir. Ayrıca tema olarak araştırırsanız bu temayla News alan siteler olduğunu görebilirsiniz.

Siteye Yapılan Masraflar;

-TheWP Haber Teması (Wordpress) - 175 TL
-Backlink ve Tanıtım Çalışması - 100 TL
-WP Fastest Cache Premium - 120 TL
-Otomatik Özgünleştirici Spinner - 80 TL (Bunu ya ben çalıştıramadım yada bozuk, siteyi aldığım kişi lisanslı aldığını söyledi. Yapımcısıyla görüşebilirsiniz ben uğraşmadım.)
-Aylık VPS(10 TL)

Site İstatistikleri ;



Açık Artırım Başlangıç Fiyatı: 1 TL
Minimum Artırım: 5 TL
Artırım Bitiş Tarihi: Son Teklif + 24 Saat
Hemen Al: 250 TL


Herşeyi konuda belirttim, unuttuğum kısım varsa sorabilirsiniz. Onun dışında ihaleyi kazanıp ödeme yapmayan -veya "1 ay sonra ödesem olur mu" diyen- arkadaşlar ile teklif çeken üyeler için şikayet konusu açılır.

Alıcısına hayırlı olması dileğiyle.



NEWS Başvuru Durumu ;