-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Mahkemeye vermekle bitiyormu hiçmi devlet sistemini bilmiyorsunuz biinlerce dava varken bu tema hırsızı ile kimse uğraşmaz.Kaybolan vaktiniz ve paranız yanınıza kar kalır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Hırsız arkadaşı buldum faceden sohbet ediyoruz arkadaşlar oldukça pişkin :)
Ek Olarak: Bknz:
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
WM
-
-
Ad Soyad
O** P**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Ahahahaha. Hocam çok özür dilerim :D Peşinen. Yine gülüyorum. Ama olay çok trajikomik. Sherlock Holmes okur gibiyim. Tam bir dedektiflik. Adamın cevapları tam bir serin kanlılık örneği. Acayip güldüm. :D Şimdi gırgırı bırakalım...
Bu temayı sizin yaptığınız, basit bir şekilde anlaşılır. Kodlama biçiminden. Bilirkişiler bunu çok rahatlıkla anlayabiliyor. Hatta bir üniversitede öğretim görevlisi, bilirkişilik yapan bir tanıdığım var. Bu konuların rahatlıkla anlaşıldığını ve benzersizlik denetiminde bir satırla bile yakalanan durumlar olduğunu anlatmıştı. Örnekleri var. Peşine düşerseniz kazanırsınız.
ingilizceogrenmeliyim.com
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
OzanP adlı üyeden alıntı
Ahahahaha. Hocam çok özür dilerim :D Peşinen. Yine gülüyorum. Ama olay çok trajikomik. Sherlock Holmes okur gibiyim. Tam bir dedektiflik. Adamın cevapları tam bir serin kanlılık örneği. Acayip güldüm. :D Şimdi gırgırı bırakalım...
Bu temayı sizin yaptığınız, basit bir şekilde anlaşılır. Kodlama biçiminden. Bilirkişiler bunu çok rahatlıkla anlayabiliyor. Hatta bir üniversitede öğretim görevlisi, bilirkişilik yapan bir tanıdığım var. Bu konuların rahatlıkla anlaşıldığını ve benzersizlik denetiminde bir satırla bile yakalanan durumlar olduğunu anlatmıştı. Örnekleri var. Peşine düşerseniz kazanırsınız.
Vay canına hocam sanırsın el yazısı :D Yok hocam Allah'ından bulsun engelledi zaten :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
Phantaso
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Metin Yazarı & Editörü
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Ne yaptınız hocam site kapanmış gözüküyor hırsızın :D
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Konuştum ya engelledi beni silmiştir veya başka yere geçmiştir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-