-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
iyi günler arkadaşlar benim canlı tv sitem var çok zor bi kelime olduğu için googleden hit çekmek için canlı tv siteme blog bölümü kurdum haber.site.com şeklinde o bölümdede dizi fragmanları haberleri felan yayınlıyorum adsense fragmanlara birşey demiyor fakat Dizi Bölümleri diye bi kategori oluşturup ordada dizi bölümlerini yayınlamak istiyorum dizileride direk kanalların youtube kanallarından alacağım dizi bölümleri yayınlamak adsense de yasak bunu biliyorum bu nedenle dizi yayınlanan sayfada hiç adsense reklamı olmayacak yani sitenin single-dizi.php oluştutup dizileri bölümlerini o phpde açtıracam o phpyede reklam eklemeyecem tüm sayfalarında adsense reklamı olacak ama tek dizi bölümleri olan sayfalarda reklam olmayacak böyle yaparsam adsense den sorun yaşamam öyle değilmi. adsense politikaları telif hakkı içeren sayfada adsense reklamı olmamalıdır yazıyor bende o sayfalara adsense koymayacam
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
ilginç bir soru cevabı merakla bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
PHP Programmer
-
-
Ad Soyad
U** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
takipteyim, gerçekten güzel bir soru
Merak ettiklerini sor, aklında kalmasın.
www.bisoruu.com
portal
https://portalciyiz.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Tam cevap veremiyorum ama sorun olmaması lazım, mesajım bulunsun sonucu merak ediyorum açıkcası
ErdemDnmz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dizi paylaşım sitelerin de genellikle adsense görüyorum ve youtube'den paylaşmak bir sorun teşkil etmiyor.
Bir aralar bende paylaşıyordum lakin telif hakkı gelir ya da şikayet edilirseniz bu sizin açınız dan sorun oluşturur.
Ama dizi paylaştığım yer de reklam olmayacak diyorsunuz lakin adsense kullanan bir blog ya da haber,forum da genel olarak geçer.
haber.------.com vb alanlar genel olarak siteadresiniz.com olarak geçer.
Lakin forumum var ve youtube'den dizileri paylaşıyorum her hangi sorun teşkil etmiyor.
Ek olarak : Orjinal url paylaşmanız gerekiyor her hangi bir telif hakkın da hem adsense hemde youtube kanalınız kapanabilir.
ErdemDnmz
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynen dostum böyle bir sorun teşkil etmez.
1 kişi bu mesajı beğendi.