Merhabalar, son bir kaç günde 2-3 kişiye kendi çapımda yardım ettim.

Yardım ettiğim bu kişiler genelde forumdan memnun ancak herşeyin para ile satılmasından şikeyetçi. Bu şikayetçiler arasında bende varım.

Örneğin; Arkadaşın biri themeforest den yanlış tema almış iade yapmak istiyor. 20 dolar bu temanın fiyatı yardım talebinde bulunuyor forumun amacına uygun olduğu gibi ancak bazı arkadaşlar 20-30 tl fiyat istiyorlar. 'Yok Artık'

Bu sebepten bu şekilde bir konu açma gereği duydum. Bilgisayarın başında bulunduğum sıralarda buradan yada skype den yardım etmemi isteyebilirsiniz.

2006 da vbulletin ile başlayan web maceram 2016 da wordpress ile devam ediyor. Düzenliyorum bozuyorum düzeltiyorum öğreniyorum...

Elektrik Teknikeriyim. Web konusunda uzman değilim amatörüm bu konuda herhangi bir okul okumadım. Merakımdan araştırıyorum ve yine merakım sayesinde öğreniyorum.

Anladığım Konular:
* Genel olarak bilgisayar konusunda iyiyim.
* Temel html ve php bilgim var.
* Wordpress; Kurulum, Eklentiler, Tema düzenleme, Seo uyumu
* Bir web sitesinin kurulumunun tüm aşamaları.
* Arama motorlarına ekleme, arama motoru ayarları, giren link çıkan link kontrolü, istenmeyen linkleri engelleme
* .htacces ayarları
* Site hızı ve optimizasyonu
* Hosting - Domain seçimi, alımı,kontrolü ve cpanel

Aklıma gelenler Bunlar.

Aynı fikirde olanlar anladığı konuları eklerse, az da olsa bilgimizi öğrendiklerimizi aktararak fayda sağlamış oluruz ve bu sayede bizlerde bilgi birikimimizi arttırabiliriz.