-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
webdesign and software
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba ;
Sitelerime saldıran hackerlar tarafından msn adresim ve bazı sosyal ağlarım hacklendi,nasıl yaptılar derseniz FTP'ye trojen atmışlar sitelerimin hacklendiği haberini arkadaşımdayken aldım ve direk ordayken müdehale etmek zorunda kaldım laptopun da herhangi bir vürüs programı olmadığı için trojeni farkedemedik FTP'yi indirip dosyaları revize ederken trojeni de yedik sonra malum hangi siteye giriş yaptıysak facebook,twitter,wordpress,hotmail sırasıyla gitti neyseki bu olayı gerçekleştiren şahsiyetin kafası okadar çalışmadığı için gizli yanıtlardan hepsini geri aldım tabi biraz kayıpla :) facebook ve msn contact listemin hepsini silmiş konuyu açma sebebim de biraz buydu iş yaptığım arkadaşlar ve irtibatta olduklarım vardı mesajlar almaya başladım abi neredesin diye msnim yine aynı ama listem boş olduğu için sizleri göremiyorum irtibatta olduklarım adreslerini pmlesinler tekrardan ekleyeceğim.
Sağlıcakla kalın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Geçmiş olsun kardeşim.Bendede anti virus yok.Hemen kurmak lazım aslında.
Riza
1337 @ trendyol
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
1337
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Hocam geçmiş olsun , böyle lamerlerden hoşlanmıyorum , bunu yapanda eminim ki bir Türk'dür Türk neden bir Türk'e zarar vermek istesin anlamıyorum .
1337
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Geçmiş olsun..
owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Geçmiş olsun. Ben şahsen, insanların bilgisayarında antivirüs programı olsa bile, hiç kimsenin bilgisayarından hesaplarımı açmıyorum. Size de başkalarının bilgisayarlarında hesaplarınızı açmamanızı tavsiye ederim. Hele ki bu kişiler bilgisayardan anlamayan kişilerse.