hocam yarışma tapılan logonun poşet ve tabelada kullanılacak demesi ve telif sorunu çıkarmaması gerektiği söylenmektedir.

Tescil sorunu deseydi o zaman dediğiniz doğruydu ama telif sorunu dediği için bu şekilde bir çalışma yaptım.

Tescil yapılacak ise yani resmi olarak kayıt altına alınacak ise yapılan işin herhangi ikinci kişi tarafından şikayet edilmemesi gerekmektedir.

Tescil: Herhangi bir şeyi resmî olarak kaydetme, kütüğe geçirme.

Telif: Telif hakkı, herhangi bir bilgi veya düşünce ürününün kullanılması ve yayılması ile ilgili hakların, yasalarla belirli kişilere verilmesidir. Kısaca, orijinal bir yapıtın, eserin kopyalanmasına veya kullanılmasına izin vermeme hakkıdır. Yani free olan bir şey kullanılabilir.

Yarışma sahibi dilerse birinciliğimi iptal edip başka bir arkadaşı seçe bilir.
Saygılarımla...

EnderGrafik adlı üyeden alıntı

sgsfb Hocam şaşırma sebebimi madem merak ediyorsunuz bende açıklayayım;

http://www.freepik.com/free-vector/diary-products-logos-vector_716093.htm#term=cow&page=1&position=15

http://www.freepik.com/free-vector/pouring-milk-banners_769321.htm#term=milk&page=1&position=2

Çerçeve'de hazır diye düşünüyorum. Ve eğer bu sektörle uğraşıyorsanız sattığınız bu logunun isim tescili, marka tescili ve logo tescilini bu logo ile alamayacağını biliyor olmalısınız. Yani tasdik için gittiklerinde yeni bir logo yaptırmak için geri dönecekler. Hadi diyelim ki tasdik edildi. Birisi şikayet edip iptal ettirir, free olan vektörel çalışmalar ile kurumsal logolar yapılmaz :) Şaşırma sebebim buydu, yoksa sizin çizginiz için birşey söyleme hakkını kendimde görmüyorum.