NK1864 adlı üyeden alıntı

MakaleYazar Gösterim sayısına göre çalışan kişiler de var ama hit programlarıyla kendi makalelerine ziyaretçi gönderebilirler ve siz bunu Analytics'ten de farkedemezsiniz. Günün belli saatlerine bölünebiliyor çünkü programla ya da yazının anahtar kelimesine göre.

Sizin yapabileceğiniz tek olay, hit getireceğine inandığınız kelimeler üzerine makale siparişi vermek. Yazı kalitesi aldığı backlinkle ölçülür, hitle değil. Backlink alan içerik hem sayfa hem domain otoritesini arttırır. Ha derseniz ki benim için önemli olan aldığı ziyaretçi sayısı ve sağladığı gelir, onu da ilk paragrafta belirttiğim gibi düzgün işletme şansınız yok. Belki yazı çok kaliteli ama sizin Adsense optimizasyonunuz kötü ya da filtreleriniz yahut o yazıya girenlerin çoğu adblock kullanıyor. Yazan kişinin burada yapabileceği birşey yok.

News editörleriyle çalışırsanız, bir ihtimal onlar size hit getirecek içerikler daha rahat bulurlar. Çünkü normal makale yazarlarına göre o kategorideki yazarlar bu konuda daha verimlidir.

Ad Injection şeklinde Wordpress'in kendi kütüphanesinde aratabilirsiniz. Bakarım. Tavsiye edeceğim bir eklenti olursa özelden gönderirim.


Normalde içeriklerimi kendim hazırlamaktayım ama bir site için çoklu bir sistem deneyeceğiz. Yoksa genel olarak söylediklerinizde çok haklısınız. Sadece elde olan durumla en adil nasıl bir sistem olabilir diye düşünüyorum. Belki de en iyisi içerik sayısına göre oranlama yapıp, kalite olayını göz ardı etmek. Zaten gözle görülür bir durum olursa, direkt müdahale etme şansı da olur.

Çok teşekkür ederim düşündürdüğünüz için beni.