Yanii şahsen bana kalsa ''turnayı gözünden vurduk''. Herkes gibi bende yeni bir site açıp binlerce hite sahip olmak isterken boşta olan ve rekabetin az olduğu bir sektöre yöneldim. Bulunduğum sektör neredeyse hep normal satış sitesi yani bilgilendirici makale yok sadece önyüz başka birşey değil. Adwords'ten aranma hacimlerine baktım, gayet güzel aylık 450 bin aranma var hemen temiz bir alan adı, bol içerik tabi içeriklerimiz kaliteli ve seo uyumlu. Aynı zamanda kaliteli sitelerden tanıtım yazısı derken bugün baya bir hite sahip olduk.
- Önerim; ''Keyword yürüyün arkadaşlar.'' :D genel site açmaktan vazgeçin veya rekabetin çok olduğu aranma hacmininde çok olduğu sektörlere yönelmeyin bu sektörlerde yatırımı büyük yapmanız gerek fakat rekabetin az olduğu aranma hacminin çok olduğu bi sektöre girerseniz herşey tamam.
------------------
Şunu da konu altına ekleyeyim belki birileri ders çıkarır, birşeyler anlar :D başka bir forumda arkadaşımızın birisi paylaşmış.
Biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız. Hepimiz heba oluyoruz. Bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş. Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz. Nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz. Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Bir amacımız yok; ne büyük savaş ne de büyük bir buhran yaşadık.Bizim savaşımız ruhani savaş. Ve bunalımımız kendi hayatlarımız.