Şu an detaylı anlatım yapacak durumda olmadığım için araştırmanızı tavsiye ettim :)
Hocam araştırdım ve şu bilgileri edindim.
Genel olarak eklentinin amacı paylaşılan makaleleri bir çok sosyal medya hesaplarda paylaşımını sağlıyor, Ayrıca wordpress ve blogger tarzı blog sitelerinde de paylaşım yapılabilir özelliği sahiptir. Ayarlar düzgün yapılmadığı zaman aynı anda tüm hesaplara paylaşım yaptığından dolayı site belli bir süre sonra spama girilebilir.
Fakat Her hesapta bir paylaşımdan 15 dk 1 saat arayla paylaşım yapılırsa herhangi bir sorun teşkil etmeyecektir.
Örnek : Facebookta Paylaşım yapıldı, 15 dk sonra Twitterde aynı yazı paylaşılsın, Daha sonra 15 dk sonra bloogerde paylaşılsın. bu şekilde bilinçli kullanılırsa sorun yaratmaz.
Ama ben sosyal medya hesaplarınız dışında, blog hesaplarınızda kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Ben bu eklentiyi kullanma amacımfacebook ve twitter hesaplarımda siteme yeni eklediğim bir yazıyı bilgilendirme amaçlı paylaşıyorum ve facebookta yayınlandıktan 15 dk sonra twitterde yayınla şeklinde ayarladım.