-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
102, (%100)
Reisler selamün aleyküm bu yazıyı cidden kafayı yemek üzere olduğum için yazıyorum, derdim para kazanmak felan değil sadece zirvelerde görünmek bende bir gün hakettiğim değeri almak istiyorum.
Bir blogum var ismini vermeyelim işte para kazanma üzerine, site tanıtımları felan yapıyorum. Adamın biri gelmiş yorum atıyor "sakın inanmayın ************** bunlar siz siteye üye olursanız paranızı alacaklar" yav salak salak şeylerden sıkıldım artık tanıttığım siteleri linklemiyorum bile. örneksite.com diye yazıyorum sadece yani adam gelip kendisi yazacak adresi o derece.
neyse reisler asıl mevzumuz biz ne zaman zengin olacaz :D ulan varya adam bir site kuruyor 7 ay sonra 4 milyon üyesi oluyor :D bizim bloglarımıza 1k tekil ziyaretçi geldiği gün seviniyoruz. :D
artık başlayalım şu Türkiyeden de bir sağlam bir yazılım, websitesi çıksın abiler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
Öncelikle başlıkla yazınızın ilk cümlesindeki şu bölüm çelişkili gibi :)
derdim para kazanmak felan değil, asıl mevzumuz biz ne zaman zengin olacazKonuya dönecek olursak inanın yorumlayamadım, ne diyeceğimi bilemiyorum :) ( Hayırlısını dilemek lazım )
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Web Blog
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%100)
Hocam ah ah bende kafayı yicem adam yeni açıyor siteyi 3 ay sonra milletin 2 yılda kazanamadıgını adsenseden kazanıyor kafayı yicemde bende işte... millet bu adsensenin sırrını bulduda işte cayır cayır forumda satışını yapıyorlar aylık kesin 1500 tl kazanclı site yapıyoruz diyorlar 1 ayda kazanmaya baslayın diyorlar.. millet 3 yıllık sitesinden kazanamadıgını bunlar nasıl garanti verip adsenseden 1 ay sonrasında kazandırabiliyorlar aklım ermiyor erecek akılda kalmadı zaten bunları görünce
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
techandworld adlı üyeden alıntı
Hocam ah ah bende kafayı yicem adam yeni açıyor siteyi 3 ay sonra milletin 2 yılda kazanamadıgını adsenseden kazanıyor kafayı yicemde bende işte... millet bu adsensenin sırrını bulduda işte cayır cayır forumda satışını yapıyorlar aylık kesin 1500 tl kazanclı site yapıyoruz diyorlar 1 ayda kazanmaya baslayın diyorlar.. millet 3 yıllık sitesinden kazanamadıgını bunlar nasıl garanti verip adsenseden 1 ay sonrasında kazandırabiliyorlar aklım ermiyor erecek akılda kalmadı zaten bunları görünce
cayır cayır forumda satışını yapıyorlar aylık kesin 1500 tl kazanclı site yapıyoruz diyorlar 1 ayda kazanmaya baslayın diyorlar..
Link alabilir miyim?
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Web Blog
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%100)
özelden gönderiyorum hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
Web Blog
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%100)
dedigim gibi bu adsensenin millet sırrını bulmuş bizim haberim yok nedeyim hayırlısı hepimiz için
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
altın ne oluyor, can ne oluyor,
inci, mercan da nedir
bir sevgiye harcanmadıktan,
bir güzele feda edilmedikten sonra.
mevlana
niye yazdım bilmiyom :D
4 kişi bu mesajı beğendi.
www.tarcinmedya.com - Profesyonel Web Tasarım, Grafik Tasarım ve Sosyal Medya Pazarlama