quantum50 adlı üyeden alıntı

Ben ak partiyi seven destekleyen birisiyimdir. Teşkilatta da bulunurum. Benim şahsi görüşürüm Fuat Avni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dan başkası olamaz

Eğer çok gizli değilse teşkilatını öğrenebilir miyim? Yorumun yavan ve çok saçma geldi, kusura bakma. Bir proje o kadar insana "ya lanet olsun, görüyor musun adamlar neler etti/etmiş/edecek?" dedirtmez ya da AK Parti oluşumundan soğutmaz. Bu AK Parti'yi zedeler, ki 7 Haziran'da görüldü.

Bir arkadaşta gaz alma politikası demiş, belli ki işte paralel kalıntılardan birisi. İçerde ya da içeride halâ adamı var. Herif 50 tane şey sallıyor, 5'i tutuyor. Tüm gruba zaten kayyum atanmadı mı? Biraz aklı olan zaten Zaman'a vs. kayyum atanacağını bilir/tahmin eder.

Hele en çok güldüğüm yine sizin yorumunuz olan, Recep Tayyip Erdoğan'ın ta kendisi olacağı. Şaka mı bu? Bir insan kendisine "korkudan tir tir titriyor", " yakında ölecek", "çok hasta" der mi? Hadi insanlara yaranmaya çalışıyor diyelim peki ya "yezid, diktatör"? Ben AK Partililiğinizi sorgulamanızı da şahsi olarak rica edicem.

Konu Hakkında Yorumum:

Bu herif bana göre paralelin bir projesi ve teknik direktörü Emre Uslu. Yazma tarzları bazen çok benzer oluyor ama hesabı birden fazla kişi kullanıyor. Ki artık iplenmiyor bile, bir tweet attığında altındaki 1-2 yorumu okuduğunuzda her şeyi anlıyorsunuz. Bazıları çok komik oluyor tavsiye ederim :)

İyi Forumlar