Burak adlı üyeden alıntı

Xxx'den kastın adult içeriğe sahip siteler ise bu tamamen yasak forumda. Zaten açan üyelerde forumdan uzaklaştırılıyor. Bununla ilgili bir kural yazıp herkese duyurduk. Eğer buna rağmen bu tarz konular görüyorsanız direkt olarak rapor edin, gereğini yapalım.

İlgili Kural:

Konunun özüne dönecek olursak; Sigorta olayını suistimal edecek çok fazla kişi olacaktır. İyiniyetli düşünürsek sistem güzel ve teoride işleyebilir. Ancak pratikte çok sorun çıkartacaktır.

:) yok oradaki xxx x kişisinden şikayetçiyim manasındaydı :)

Ayrıca şunuda demek istiyorum;

Haklısınız suistimal edecekler mutalaka olacaktır fakat olaya şu açıdan bakmak lazım.. Şimdi doğruyu söylemek gerekirse *** webmaster forumlarının en büyüğü Türkiye'de yani ben webmasterım diyen adam *** u bilmiyorsa webmaster değildir :) herneyse demek istediğim *** da ne ticaretler dönüyor benden daha iyi bilirsiniz,bildiğim kadarıyla orada böyle bir sistem yok yani bu yani insanlar Allah'a emanet alışveriş yapıyor orada.. işte varmak istediğim nokta eğer burada olursa yapabilirseniz birşekilde wmaracının bu konudada kitlesi artacağını düşünüyorum.. Şu an wmaracına baktığımda heryerden wordpress fışkırıyor,başarısının sebebinin büyük bölümüde wordpress diye bir sistemin olması gibi geliyor bana.. Bu ticaretide forumumuza koyarsak daha iyi şeyler olur