-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
EditorumORG adlı üyeden alıntı
TayfunGuler : senin sektörünle o adamın sektörü farklıysa ve sen o adamın faturası üzerinden satış yaparsan o adam ceza yer. Sektörlerin aynı olması gerek. Sen gidip kokoreççi dükkanına seo hizmetleri için fatura kestirirsen olmaz :)
ferzileyto : şahıs şirketi kurmak ap ayrı bir dünya. devlete sermaya göstermeniz gerek en az 10 bin lira. Şahış işletmesi mi ne var bunu da 2500 ila 5 bin ₺ arasında kurabilirsiniz.
18 yaş altı vergi nasıl sağlayabiliriz.Ofis deme evde odayı zor ayarladım kendime :)
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
T** G**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
EditorumORG adlı üyeden alıntı
TayfunGuler : 18 yaş altı vergiyi bilmiyorum ama kazancın abartılacak şekilde 3 ayda 30 bin 40 bin olacak şekilde değilse fazla endişelenme derim. Ofis kurman şart veya evi ofis olarak göstermen şart. Evinizi ev olarak değil kayıt üzerinde ofis olarak göstermeniz gerek.
İlk 3 ay 500TL kazanabilirsek aylık çok iyi bence :) Öyle büyük bir hedef kurmuyorum.Takı,kulaklık, tesbih ve telefon kılıfı satmayı düşünüyorum.
Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org
bozbey38
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ürünleri tahta kaleden getirtebiliriz, ama stok olayını nasıl yapacağız acaba şey tahta kaledeki esnaf ile anlaşsak satamadığımız ürünleri getirip değişsek..