O değilde Adamın yazdıgını okumadan cevap veren çok olmuş Bu kişinin hesabı onaylamadan nasıl kazanç sağlayacak? Hesap onaylanmışki Kesinlenleşmiş mıktar belli olmuş.
Yapması gereken hesabına Kart tanımlaması ve Otomatik Ödeme vermesi Minumum 200 TL secerek Her ayın 15 gibisi yatar.
Banka hesap onaylaması ise 3 veya 5 gün sürer Hesabınıza mınumum bir miktar yatırırlar ornegin 0.2 kuruş gibi Sonra size sorarlar hesabınınıza ne kadar para yatırdık diye Doğru cevabı vermeniz durumunda Kartınız onaylanır.
Yapması gereken hesabına Kart tanımlaması ve Otomatik Ödeme vermesi Minumum 200 TL secerek Her ayın 15 gibisi yatar.
Banka hesap onaylaması ise 3 veya 5 gün sürer Hesabınıza mınumum bir miktar yatırırlar ornegin 0.2 kuruş gibi Sonra size sorarlar hesabınınıza ne kadar para yatırdık diye Doğru cevabı vermeniz durumunda Kartınız onaylanır.
Eyvallah dostum uysal027 cok dogru dedin beni en saglikli anlayan sen oldun. Pin zaten coktan geldi banka hesabi ile ilgili bir soru sormustum (bunu da hemen hallettim) ki is 6 aya kadar cikti ne oluyor dedim? :)
Zaten google 6 saat sonra ufak bir miktar yatirdi bile is 2-3 güne bile kalmadi... ;)