Sebilisim adlı üyeden alıntı

Yıl olmuş 2016 hala hitleap gibi programlardan gelen hitlerin yarar sağlayacağını düşünen insanlar varsa... Google aptal zaten sizin anlamıyor sitenize arama yaparak geldiğini düşünüyor değil mi (!)


hitelapli sitelerde :) alexxa dunya siralamasi 1400 luk site turkiye den 98-100 siradaki sitede var ozaman bu adamlar mal demekki ...bunlr bimiyorda sen biliyorsun..

birakin bu isleri millet hitleapa giderse birileri forumlarda hitmi satamaz... :) türkiyede cok uyanik var dünya genelinde en iyi yerde olan siteler kullaniyor...programda sag kösede gezdigin sitelerin alexxa degerini gösteriyor merak etme..

ben cinlilerin programi kullaniyorum...özel parali ve adamlarin türkiye secenegi var...direk google,twiter,google uzerinden gönderior...hemde facebook a begeni bile atiyor...aslanlar gibi google isterse organik saymasin...gunluk 500 600 facebok begeni ...analysticte google organik facebook organik bloger organik youtube organic diyor...google nerden bilcek bu organik yaziyor ama dosyalari getrin acin hakim savci cagirin inceleyelim bu bio mu yoksa programmi diycekk...google analysticte ne yaziyorsa onu geciyor istatistige ona görede siten google yukseliyor...adamlar bakiyor bu adam googleden 1000 hit youtube 2000 facebooktan 1000 hit almis google diyorki ha bu atam guzel clisiyor cik kardesim yukari :)