DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Blogger kullanıyorum ve konu içine girdiginde konu altı ve üstünde reklamlar var yanılmıyorsam onlardan bahsediyor bu 2. teklifdi 1. teklifi hürriyet kendi vermişti bugun 3. teklifi girdim 2 liralik ama bakalım bu onaylanacakmı ... ben bumerangtan reklam alcam diye tüm sayfalardaki reklamımı kaldırayım :):D
"8x4" markasının "8x4 Deodorant Rumeli Hisarı'nı Yıktı!" başlıklı teklifine katılımınız reddedilmiştir.
Red sebebi : Teklif metin alanı içerisinde bir çok farklı reklam alanı yayınladığınız tespit edilmiştir.
Ne yazık ki bu teklife katılma şansınızı kaybettiniz. Ancak bumerang teklifleri almaya devam edeceksiniz. Size tavsiyemiz, yeni bir teklif aldığınızda daha dikkatli davranmanız ve teklifler ile ilgili ipuçlarını okumanızdır.
Eğer bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız bu e-postaya cevap yazarak bizimle irtibata geçebilirsiniz.
İyi günler dileriz,
Bumerang Ekibi
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
benım siteme teklifler peşpeşe gelmeye başladı 8x4 için bana 5 tl teklif etmişlerdi. demekki fiyatları siteye göre değişiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
sırf bumerang teklifleri için bir blog hazırlıcam, maillerimi her saat başı takip edecem, hemencecik konuları eklemem ve hemen indexletmem gerekecek
uzun uzun uğraşlar sonucunda sürekli gelen tekliflerle parayı bulmayı düşünüyorum. bloga başka konu falan eklemicem, sadece bumerang teklifleri olacak, tutarmı sizce?