-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
işci:)
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Merhaba.
Wm araci TÜRKİYE'nin en büyük forumlarından birtanesi olduğu herkezce bilinen bir gerçek,
hem ticaret olsun hemde bilgi alışverişi için çoğu insana yol gösteren bu forumda sadece neden ticari puan var.
Daha önceden bu tür istektr bulunan oldumu bilmiyorum ama ben buradaki bilgili arkadaşların ticari puanının yanı sıra ( tecrübe) yada ( bilgi) puani da olmasıni isterim.
böylelikle forumda konu açılımları daha özenli daha titiz yapılıcağını düşünüyorum.
Forum yetkilileri bu konuda olumlu yada olumsuz bilgi verirse sevinirim.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
size kesinlikle sonuna kadar katılıyorum ayrıca eklemek istediğim bazı konular olacak ; wmaracı yönetimi aslında forumdaki ticareti artırmak için elinden gelen tüm çabaları gösteriyor bunu takdir ediyor yapılan yenilikleride görüyoruz . Ancak söylemiş olduğunuz konularda nasıl bir şey yapılır ve ne kadar güvenilir olur tartışılır. Başka forumlardan nasıl işliyor acaba örnekleri var mıdır onlara bakılmalı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
örnek olarak verecekolursak eğer tecrübe puanı eklenmeli ve bu puanda şu şekilde olmalı mesela birisinin sorunun çözdüğü zaman o sorunu çözülen kişi konu linki belirterek tecrübe puanı verebilir
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Ticaret puanı dışında beğeni sistemi de mevcut.
Ancak ileride güzel bir sistem daha gelecek :) Stackoverflow benzeri bir sistemi ve puanlamayı wmaracı'na uyarlayacağız. En geç bu yaz yayına alırız sistemi. Bu sistem üzerinden kazanılan puanlar kategoriye özel olacak. PHP konusunda birine cevap yazıp yardım ettiğinizde ve bu cevabınız en iyi cevap olarak seçildiğinde PHP için artı puan alacaksınız. Bu puanlar da sizin o konudaki uzmanlığınızı gösterecek. Bu sayede daha fazla iş alacak, ticaret yapacak ve hatta büyük firmalar tarafından iş teklifleri alacaksınız.
13 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
harika olur işte bu sistem
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
bana kalırsa beğeni puanları yeterli oluyor ama tecrübe veya deneyim gibi bir kısım neden olmasın, mantıklı bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Makine Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** U**
-