Merhabalar, Sitemde belli class içerisindeki dışarı çıkan linklere nofollow veren bir javascript kodu var. Ancak ben bu alanın içindeki bazı linkleri bu özellikten hariç tutmak istiyorum. Nasıl yapa bilirim?

<script> function bodyOnloadHandler() { console.log("body onload"); } window.function(e) { console.log("window loaded") };</script><script> var hariciLinkler = document.querySelectorAll('.userpro-input a, .userpro-social-connect a, .td_social_button a, .td-ss-main-content a, .td-main-content a'); for(var i = 0; i < hariciLinkler.length; i++) { var link = hariciLinkler[i]; if (link.href.indexOf('bozuktus.com') === -1) { link.href = 'https://www.bozuktus.com/git.php?url=' + link.href; link.classList.add('disari-link'); link.setAttribute('rel', 'nofollow'); link.setAttribute('target', '_blank'); } } </script>

Mesela bu kod tüm yazıların içindeki linklere class="disari-link" ekliyor ve linkler rel="nofollow" oluyor. Ayrıca /git.php?ulr= şeklinde yönlendirme sayfası oluşturuyor. Ancak tanıtım yazılarının böyle olmaması lazım? elle yada koda ekleme ile tanıtım yazısındaki bağlantı adreslerine yada belirli sitelere bu özelliğin çalışmaması lazım.

Yazı içindeki bağlantı;
Kelime

Fonksiyonun düzenlediği örnek bağlantı;
Kelime

NOT: Konu çözüldü arkadaşlar, php ile baştan kodlandı.