Dürümcü iflas etmez ama eskisi kadar kâr etmemeye başlar.
Sebebi ise tema ya da şeyler vs'den ziyade ekşi sözlüğün giderek bölücü terör odağının sözcülerinin at oynattığı bir platforma dönüşmesidir. Bir ekşi sözlük okuru olarak benim gözlemim bu. Sözlük gün geçtikçe bölücü örgütün terör sözcüsü konumuna geliyor. Elbette sözlükte her kesimden insan var. Ancak muhafazakâr-milliyetçi kesimin ekşi'den gitgide soğuduğunu ve yönetimin en fazla bölücü örgüt militanlarına müsamaha gösterdiğini düşünüyorum. Sol kesimin iktidar muhalifliğini abartıp 7 Haziran öncesi, sırtını örgüte yaslayan partiye yanaşmasıyla başlayan süreç bazılarını oraya götürüp orada bıraktı. Hatta bir cemaatin mensupları da orada kaldı. Neticede o dönemde ekşi'de yaşananlar bir çok okuru rahatsız etse de ekşi'den kopmadılar. Ancak tema ve şeyler meseleleriyle ayyuka çıkan rahatsızlık okuru başka dürümcü arayışına itti. Bu da hatırı sayılır bir kayıp olarak kendini gösterecektir. Sözlüklere aylık girilen entri sayısına ait istatistiklerde de kendini gösteren, ekşi'nin diğer sözlüklere olan bariz üstünlüğü sona erecek ancak üstünlüğü bir müddet daha devam edecektir diye öngörüyorum.