BiELOF adlı üyeden alıntı

İster w a r e z kullan, istersen 1 temayı ortak kullan aynıdır.

Piyasada bulunan w a r e z temanın içinde bilmediğin kodlar olabilir ortak aldığınız güvenilirdir. Fakat 2 kişi kullandığı zaman yine w a r e z tema olur. :)

Ortak aldın diyelim, kim üye olup şifreyi elinde tutacak. Güncelleme geldi sana güncel temayı gönderecek mi?

21 dolar için başını ağrıtmaya değmez.

Öncelikle temayı iyi incele valid hatalarına bak, Demo sayfaları analiz et isteklerini karşılayacak mı?

Aklına yatarsa satın al. Ortak tema yaş iş.

Hocam ortak tema düşüncene katılmıyorum. O kadar firmalar aynı yazılımı birden fazla kişiye birden fazla müşteriye satıyorlar aynı yazılım aynı tema buda mı warez o zaman ? sonuçta para veriyorsun. Web Ticareti illa parayı verdikten sonra sana özgü olacak diye bir kural var mı onuda hatırlamıyorum. Kendim de otomasyon sistemleri yazıyorum. Birden fazla kişiye birden fazla firmaya aynı tema ile veriyorum. Yanlış anlama sana birşey söylemiyorum. Sadece düşünceyi yanlış buldum. Ortak tema konusu şöyle satan kişi eğer bir lisanslama mantığı ile kullanıyorsa bunu yapmayın aykırı ve saygısızlık olur. Ama açıksa ortak ödeme şartı ile alın temayı kullanın. Sorun çıkacağını zannetmiyorum.