ttw
...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Yakında hayata geçireceğim projemin ismini belirledim ve .com .net .org uzantılarını aldım. Yayına başladığım zaman çok hızlı yayılacağını umuyorum. Yüksek bütçeyle reklam vb. harcamalar yapacağım.
Bu yüzden ismin kullanılmaması için daha fazla uzantı almak istedim ama yeni gelen uzantılarla beraber yüzlerce uzantı olmuş. :)
Sizce hangi uzantılar önemli ve almalıyım? Diğer aldıklarımı .com'a yönlendireceğim ve site .com'da kurulu olacak.
.biz .us .tc uzantıları önemli mi sizce?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Oto Galeri
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
.com .net .org aldıysanız diğerleri çok önemli değil bence, taklitlerde aslını yüceltir :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sustum ! Birikti yanaklarıma alfabe. Ya ilahi ya rab sükutumu en güzel duam eyle!.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
domaini sen .com olarak al kardeş şimdi ismini bilmeden hangi uzantıyı tavsiye edelim konu hakkında bir bilgi de yok en iyisi .com al ismi söylersin diğer uzantılar hakkında önerimiz olur ;)
Çanakkale
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
.com almanız yeterli. diğer uzantılar için harcayacağınız ücrete marka tescili yaptırdığınızda zaten alan ticari amaçlı kullanamayacak. Kullanırsa da size ek gelir olur :) Bazen firmalar bilerek uzantılarını almıyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
com net org uzantılarının yanı sıra com.tr muhaakkak almalısın ki senden sonra birinin alması durumunda mahkemelik olmayasın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarım/Programlama
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Zaten paravan site olacak diğerleri. İstediğinizi alabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
com almanız yeterli diğer uzantılar geride kalıyor. Diğer uzantılara ciddi bir yatırım olursa ancak yetişebilir :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
1 uzantı al diyen arkadaşlara..
Şöyle düşünün..Siz çok önemli ve değer verdiğiniz projenize başlıyorsunuz.Güzelde yol katediyorsunuz.Daha sonra sizi çekemeyen biri sizin yan uzantılarınızı alıp sizin fikrinizle sizden daha güzel birşey yapıyor.İşte bu olmadı.
.com.net.org almanız sizin için iyi olmuş hocam hayırlı olsun.Diğer uzantılar içinde bütçe sıkıntım yok diyorsanız alın bence.Ama çokta önemli değil bu 3 ü dışında