flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bu firmayi tavsiye etmem butun domainlerimi baska yere aktardim bulasmayin derim oldugu gibi birakin ucret odemeyin baska yerden baska domain alin .Zaten panelleri cok karisik nedenide mahsus karisik panel islerine geliyor.Bu sirketi bende iyi tanimiyodum gecenlerde vps aldim normalinde vps 1 hafta ucretsiz begenmessen ucret odemiyorsun ama vps yi alirken 6 ay ucret mecburi diye yazmiyorlar 6 ay kontratli aliyorsun yani 6 ay kullansanda kullanmasanda ucreti odeyeceksin.Almis oldugum vps de plesk de sorun vardi domain eklenmiyordun zaten hersey telefonla ariyorsun oyle yardim ediyorlar.Panelden kontrat bolumunden vps yi iptal ettim hic kullanmadim ay sonunda 70 tl ucreti paypaldan otomatik odemeyi iptal etmisken parayi cektiler .Kendilerini aradim parayi geri odesinler diye bana dediler 6 ay kullanmasanda odeyeceksin dedim telefonda nasil alacaksaniz alin ben kullanmadigim vps parasini odemem diyerek telefonu kapadim.Bu sirkete hic bulasmayin daha once olan butun domainlerimide buradan basjka yere transfer ettim ve kurtuldum bugun bedava serviste verseler sitelerine adimimi atmam.