Atanan kayyumun ardından yaklaşık 4 gün kapalı kalan zaman.com.tr bu gün tekrar yayınlara başladı ama nasıl başlamak :D

zaman.com.tr smart-mag temalı wordpress tabanlı sitesi ile profesyonellik kokuyor.
Siteyi oluşturan ekip arama kutusundaki search yazısını bile çevirmeye tenezzül etmemişler.

Edit: Arkadaşlar konuyu üstün körü açmıştım şimdi biraz araştırma yapma şansı buldum. Zaman Gazetesi kayyumun geleceğini 3 ay öncesinde zaten kabullenmiş ve elindeki işe yarayacak tüm sistemleri kullanılamaz hale getirmişler. Hatta sosyal medya hesaplarını da yeni oluşturdukları yayın organlarında kullanmaya başlamışlar. Bu sitelerin yönetildiği çoğu bilgisayara şifre konulmuş hatta ilk gün kayyum ekibi binada kalan makinalarla gazete dahi basamamış.

Her ne olursa olsun kayyum etik bir davranış değil benim gözümde siyasi düşünce olarak çok ters olsam da kimse zaman'ın işleyen bir sistemi devlete sıkıntısız teslim etmesini zaten bekleyemez elde olan imkanlarla bir an önce yayın hayatına başlaması için sitede de bu şekilde bir yol izlenmiş. Bakalım gelecek günler bize neler gösterecek.

edit: Son 3 Yılın muhalefeti Zaman tekrar benzer bir tasarımla buluşturulmuş ancak böyle büyük bir siteye yakışmayan hatalar mevcut. Ayrıca tamamen hükümet yanlısı yayınlarla o eski halinden de eser kalmamış. İyi mi kötü mü oldu orasına giremiyorum. Bizim başka vatanımız yok arkadaşlar bu vatanın bütünlüğü için her kim tarafından atılmış olursa olsun her türlü girişimin arkasındayım.