kardeşim sitenin düzeyi sunucudaki sitelerden ileri seviye veya diğerlerinden daha iyi bir yapıya sahip ise shell ile sadece sana ulaşmış olabilirler. Bu benimde çok kez başıma gelen bir olay. Firmanla görüş. Anlat derdini böyle böyle bir derdim oldu işte ne bileyim sunucuda mı açık var benim kodlarımda mı denetleyip dönüş yaparsanız sevinirim de sana yardımcı olacaklardır. Tabi bu senin tercih ettiğin firmaya ait. Şahsen ben açık konusunda kendim hallediyorum. Ve emin ol benim sistemimin de açıkları var ne kadar kapatılsada açık vardır. Girmek isteyen her türlü girecektir buna emin olabilirsin. Ama yinede elinden gelen tedbiri al. phpmyadminden tüm dosyalarınıda incele gizli bir şifrede koymuş olabilirler.
Girişlere baktım elimde mexio ve abd kaynaklı ip var hackleyen Turk yaramazcocuk gibi birşeydi bazı forumlara üyeliklerini buldum tahminimce yası en fazla 13 internette bulunan programlarla heçkırlık yapıyor baska turlu kendi ülkesinde yayın yapan kendi halinde siteye index atması açıklanamaz bu atan kışı bulunabilir mi ?