Değerli arkadaşlarım, biraz evvel bir haber okudum ve aşırı rahatsız oldum. Elhamdülillah müslüman insanlarız hamd olsun. Duyarlı olmak için eğer musade ederseniz sizleri de bu yardım topluluğu içerisine dahil etmek istiyorum. Konumuzun içeriğini fazla vaktinizi almadan özetlemek istiyorum. Pagerank, Alexa, DA, PA kısaca Otorite değerleri yüksek sitelerden sizlere ufak bir ücret karşılığında tanıtım yazısı hizmeti sunuyorum.
Toplam da 10 adet site mevcuttur. Site listesi sizlere PM ile gönderilecektir. Siteleri inceleyip talep ettiğiniz her (1) site üzerinden (1) adet tanıtım yazısı (5 TL) olarak hesaplanmaktadır. Her bir kuruluş/dernek için bağış'da bulunabilirsiniz. Unutmayın ki, bizler sadece elçi olarak vesile olacağız.
Yardımlaşma konsepti içerisinde yer alan sitelerin listesi aşağıda listelenmiştir. PM ile sizlere göndermiş olduğum sitelerden her bir bağış için (1) adet tanıtım yazısı hizmeti alabilirsiniz. Talep ederseniz 4 farklı kuruluşa yardım bağışında bulunarak (4) hizmet paketi satın alabilirsiniz.
- 4 Adet Pagerank 7
- 3 Adet Pagerank 6
- 1 Adet Pagerank 5
- 3 Adet Pagerank 4
- 2 Adet Pagerank 3
- 1 Adet Pagerank 2
- 5 Adet Pagerank 0
NOT : Bağış işlemleri sağlandıktan sonra ödeme dekont, ekran görüntüleri mutlaka PM veya konu içerisinden paylaşılmalıdır. (Özel Bağış) için konu içerisi yerine PM ile gerekli bilgilendirme sağlanmalıdır.
Makaleler size ait olmalıdır. Her bir makale içerisinden (3) adet link çıkışı sağlanmalıdır. XYZ, Adült, Müstehcen ve buna benzer içerikli hiç bir tanıtım yazısı bu yardımlaşmadan fayda sağlayamaz.
Mehmetçik Bağış : [TIKLAYINIZ!]
Lösev Bağış : [TIKLAYINIZ!]
Kızılay Bağış : [TIKLAYINIZ!]
Akut Bağış : [TIKLAYINIZ!]
Lösev Paypal : international@losev.org.tr adresi ile Paypal üzerinden bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.
Lösev SMS : TURKCELL, ************* veya ******** faturalı hatlarınızdan 3406’ya SMS göndererek bağış yapabilirsiniz. Her bir mesaj bedeli 10 TL'dir. (Türk ******* ve Vodafone abonelerinden +2 sms mesaj gönderim ücreti alınmaktadır.)