Karargah adlı üyeden alıntı

Birçok konuda hocamdan yardım aldık, başarılarınızın devamını diliyorum hocam ...

Yorumunuz için teşekkür ederim :)

BCanKARA adlı üyeden alıntı

Bununla ilgili bir çok site varken yeni açılmış bir sitenin böyle bir uyarı vermesi tuhaf geldi.

"Merhaba değerli sistemgereksinimleri.net okuru.
Size daha iyi hizmet verebilmemiz için lütfen kullanmakda olduğunuz reklam engelleyicisini pasif duruma getirin.
Daha sonra içeriğe ulaşmak için sayfayı yenile butonuna tıklayın.
Eğer adBlock, ABP ve benzeri reklam engelleyicileri kullanırsanız biz burada olamayız.
İlginize teşekkürler."

Sizin burada olmamanız insanların umrunda olmayabilir. İnsanlar iyi hizmeti görünce zaten reklam engelleyicileri kendiliğinden kapatacaktır. :)

Sistem gereksinimleri için açılmış tek özel size biziz hocam, insanların sorularını yanıtlıyor, bilgisayarlarında hangi oyunları oynayıp oynayamayacaklarını, her sorana zaman ayırıp yazıyoruz. Ancak ne yazık ki bu işin karşılığında çoğu ziyaretçi tek geçim kaynağımız olan reklamları engellemeyi tercih ediyorlar. O uyarını eklediğim gün ile 1 hafta sonraki aynı günü karşılaştırdığımda reklam gelirinin %40 arttığını tespit ettim. Hiç kimse hiç kimseye babasının hayrına yardım etmez, istediğim sadece o reklamları görüyor olmaları. Buna saygısı olmayanlarında siteye girmesine hiç gerek yok açıkçası :)

"Eğer adBlock, ABP ve benzeri reklam engelleyicileri kullanırsanız biz burada olamayız." yeterince açık bir açıklama aslında, herkes reklamları engellerse biz cebimizden bir çok masraf yapıp, saatlerce uğraşırsak bu iş yürür mü?