BCanKARA adlı üyeden alıntı

SkyGhostAir Bu konu çözüme kavuşturulabilecek bir konu değil. Hangi açıdan baktığınıza göre konu değişiyor. Tabiiki emek veren karşılığını almalı lakin öte yandan da bir zorlama ilk etapta hoş olmuyor. :)

Not: "Bu devirde kimse kimseye babasının hayrına yardım etmez." sözünüze kesinlikle katılmıyorum ve genelleme yapmanızı yanlış buluyorum. Ayrıca bu düşüncenizden dolayı da bir daha sitenize gireceğimi sanmıyorum. :)

Kolay gelsin. Bol kazançlar dilerim.

Söylemek istediğim tam olarak bu değildi hocam. Empati yapıp düşünün bir, bir site açıyorum, aylarca reklamsız yayın yapıyorum, sonra maddi sıkıntılar yaşıyorum ve reklam ekliyorum, onca emek yüzlerce yazı ve seo çalışmaları için ödemeler, sosyal medya reklamları..vs lisanslı yazılım, lisanslı intro ve bir çok şey için ödeme yapıyorum, soru-cevap bölümü açıp donanım bilgim doğrultusunda bilgi sahibi olmayan insanlara yardım ediyorum. Bunun karşılığında istediğim 4 adet reklamı görmeniz. Ancak bunca şeye rağmen istenilen ise hiç reklamsız ve karşılıksız bir hizmet. laftan kastım budur. Bana bir tane hiç kazanç elde etmeyen proje gösterin. Mutlaka bir çıkar vardır. yoksa hiç kimse günlerini, haftalarını, aylarını hatta yıllarını bir konuya harcayip hiç bir şey elde etmemek istemez.

Ayrıca zaten reklamları engelleyip emeğimizi görmezden gelecek iseniz girmeyin hocam :)

İyi günler dilerim.