SelmanCan
Eski Kullanıcı Adı: lliseli
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Selamün Aleyküm Arkadaşlar bir sorum olacaktı.
Bir sitenin içinde ağırlıklı olarak geçen kelimeyi .tk domain olarak aldığım zaman seo açısından ne kadar faydalı olabilir ?
-Google de ağırlıklı kelimede sıralamaya rahatlıkla girebilir mi ?
Sorularımı cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Nakliyat
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
önemli olan domain uzantısı değil içine dizayn edebileceğin seo ve backlinklerdir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Evet hocam neden? Tabii ki .net yada .com gibi değildir kullanıcılar açısından ama google tarafından fark yaratmaz ki?
tam1facia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
internet kafe işletmeciliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
google tarafından NET i nasıl görüyorsa TK uzantısınıda aynı seviyede görüyor diye biliyorum yani COM.NET.ORG.TK bunları aynı seviyede görüyor sanırım fazla bir fark yok aralarında
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
.tk uzantılı siteler üzerinde çok değişik izlenimler bıraktılar. Ben bile bazen .tk olan sitelere girmiyorum, ücretsiz olduğu için kalitesiz olacağını düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** D**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Yok hocam alakası yok. Ben sitemi özgün makalelerle besliyorum ve gerçekten güzel makaleler de çıkıyor. Asıl sitem pr3 ve .net. Warez site fakat. Günlük +1000 hiti var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam önceden olsa al sorun olmaz derdim ama şimdi çoğu firma .tk alan adı satmıyor artık sözleşmelerini fes etmişler bana daha.net den gelen mail aşağıdaki gibi bende büyük ihtimalle .com/net domain e geçeceğim diğer türlü seo açısından sorun yok.
Bildiğiniz üzere uzun bir süredir firmamız üzerinden .tk uzantılı alan adı (domain) kaydı sağlayabilmektesiniz. Nisan ayından geçerli olmak üzere .tk uzantılı alan adı kayıt (domain registrar) firması Dot.tk (http://www.dot.tk/tr/index.html), firmamıza ve alan adı kaydı sağlayan diğer firmalara .tk uzantılı alan adı kayıt ve yenilemeleri için ücret almadan işlem gerçekleştireceğini fakat bunun bir çok kısıtlamalara tabi olduğunu bildirmiştir. Bu kısıtlamaları kaldırmak ise ancak 7 EURO gibi ek bir ücretle mümkün olmaktadir.
Ticari olarak uygun bulmadığımız bu durum neticesinde üzülerek 1 Nisan 2012 tarihinden itibaren .tk uzantılı alan adı kayıt ve yenilemelerini daha.net üzerinden yapamayacağınızı bildirmek isteriz. Bu alan adı ile alakalı işlemlerinizin tümünü dot.tk üzerinden yapabilmektesiniz. Konu ile ilili olarak lutfen asagidaki adresi ziyaret ediniz.
http://www.dot.tk/tr/index.html
.tk alan adini firmamizdan kaydetmis olan musterilerimiz kayit sureleri dolana kadar daha.net'ten hizmet almaya devam edeceklerdir.
1 kişi bu mesajı beğendi.