UNKEF şikayet açabilirsiniz hakkımda şikayetçi iseniz ancak size hastam olduğunu ifade ettim. Ayrıca siz entegre için istediğiniz temayı bile temin etmeden iş yapılsın istiyorsunuz. Laravel yapıya önerdiğiniz şey wordpress teması bilmem farkında mısınız?
Memnun olmamak ayrı birşeydir. İşin zorlaştırılması apayrı birşeydir.
Ben ne fiyat konusunda sizi kırdım ne de başka bir konuda bu şekilde bir tavır sergilemenize gerek olduğunu sanmıyorum. Ama gençliğinize veriyorum.Benden önce de bu konuyla ilgili başka arkadaşlarda ilgilenmiş biz hepimiz kötüyüz. Siz iyisiniz. Eyvallah...Size söyleyecek sözüm yok...
Bundan sonra işi alacak arkadaşlar için söylüyorum. Laravel yapıdaki bir scripte wordpress teması entegresi isteniyor.Ben html css halini istedim kendilerinden olmadığını ilettiler.Eyvallah dedik wp temayı html ye çeviriyorken bugün böyle bir mesajla karşılaştım. Sizde işi alacaksanız bunlara hazırlıklı olun. Sayın @UNKEF sizde bir konu hakkında şikayetinizi belirtirken tehditkar kelimeler kullanmadan belirtin zira sizin ettiğiniz laflar sizi bağlar. Benim yaptığım işler ortadadır ben kendimi övmüyorum. Lakin önce istediğiniz işe bir bakın...konuyu bana aksettirin....gereği yapılmazsa sonra şikayetçi olun.Emek verirdiğimiz bir işin ortasında bu şekilde bir yaklaşımı hoş karşılamam mümkün değil.