-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı, Editör
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkese merhaba, iki sorum var arkadaşlar. Birincisi başlıkta da yazdığım gibi sitemle ilgili en doğru istatistikleri nasıl öğrenebileceğim. Bir eklenti kurdum fakat ne denli doğru bilgi veriyor bilmiyorum. En doğru yöntem sizce hangi eklentidir veya yoldur? İkinci sorum ise hiti arttırmayla alakalı. Sitem teknoloji haberleri sitesi ve haberleri kendi yorumlarımı da katarak yazıyorum, İstediğim Google arama anahtar kelimesi girilince sitem önlerde çıksın istiyorum. Bunla ilgili hangi yolları izlemeliyim? Yardım eden herkese teşekkür ederim. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
Yazı içi SEO'yu tam yapmanız gerekiyor anahtar kelimelerden hit kazanmak için. Ekstra olarak site istatistiklerinizi Google Analytics kullanarak anlık olarak bile takip edebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
sayaç ve istatik konusunda Google Analytics'ten şaşma hem güvenli hemde doğru :D eklenti kullanmamanı tavsiye ederim cpu sorunu yaratıyorlar seo konusuna gelirsek paylaşımların özgün olmalı ve beacklink yapman gerek.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Seo ile ilgili tonlarca makale okuyabilirsin en azından genel kanı oluşturur sende o makaleler sonrasında da ilgine gore seo yontemlerini uygularsın google Analytics üstüne yok suan
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Seo zaten hit içindir yani googlede varsanız siteniz işler seo paketleri hiç bilginiz yoksa bence forumdan bakın alın en azından size yolladıkları rapor olucak nerden backlink alınır nası bişeydir backlink oğrenmiş olursunuz. Sonucta seo işi tecrube istiyor gerçekten
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
20, (%95)
Siz iç ve dış SEO'da yapmanız gerekenleri günlük olarak yapacaksınız zaten. Girdiğiniz yazılara yeterli SEO'yu yapacaksınız, onların yükselmesi için de sosyal medya ve seo paketleri etkili olacak. Yani sitenin temiz kodlamalı bir temaya sahip olması bile Google botlarının siteyi rahat okumasını sağlayacak.