Google son zamanlarda sahte/aldatıcı indir butonları/düğmeleri için yeni güvenli tarama kuralları uyguladıklarını açıkladı. Bizde bunun sonucunda Google tarafından sağlanan bilgileri güvence altına alındı.

Adcash kaliteli hizmet etmeye önem vermiştir. Adcash yayımcı olarak, sizler için reklamları ilgi çekici ve kaliteli hizmet etmeye devam edicektir. Bu değişiklerin sonucu olarak gelir herhangi bir düşüş görmezsiniz.

İleriye dönük olarak, Adcash reklamların sitenizde hizmet sağlamak için, Reklam Veren ortaklarımızın için daha sıkı denetim/kontroller yani sıra Yeni Güvenli Tarama standartları ile uyumlu olmasını sağlamak hedefimiz olacaktır.

Buna ek olarak, bazı nedenlerden dolayı, biz doğrulama ve izleme süreci hızlandırmaya yönelik teknoloji ortakları ile yakından çalışıyoruz. Uyumsuz kampanya tespit edilip akabinde hızlı bir şekilde silenecektir.

Adcash ile devam eden ortaklık için, her zaman olduğu gibi, eğer bu konuyla ilgili herhangi bir geri bildirim veya sorularınız varsa, veya başka bir görüşünüz ve lütfen irtibata geçmekten çekinmeyin.