İyi günler arkadaşlar,

Bot ile 7/24 kredi kasabilirsiniz.Bir kere çalıştırdıktan sonra bir daha ilgilenmeye gerek yoktur.Botu alan arkadaşlara ban yememesi için özel talimatlarıda veriyoruz.Bu sayede günlük 5k civarı kredi kasabilirsiniz.

+VDS ile kullanılabilir
+İstediğiniz kadar addmefast hesabına botu aktif edebilirsiniz
+Bilgisayar/kullanıcı vs. sınırlaması yoktur
+Ücretsiz imacros eklentisi ile çalışır ve Mozilla Firefox hariç başka birşeye gereksinimi yoktur
+Güncelleme olması durumunda yeni kodlar ücretsiz gönderilir

Kurulumuda isterseniz Teamviewer ile yapabilirim,yada siz aktif edersiniz (~5 dk bile sürmez kurulumu)

Fiyatı: 25 TL

Not: Bunun gibi birçok yazılım var ama sıkıntısız ve en uygun fiyatlı olanının bu olduğunu garanti ederim.

Çalıştığının İspatı

İçinizi rahatlatmak için bot çalışır haldeyken video çektim.Video 1:30 dk ve bu sürede 17 puan topladım.Ve videoyu kaydederken de (yaklaşık 30 sn) bi 13 puan daha topladı.Keşke orayıda kaydetseydim.Ama özetle belirtmem gerekirse yaklaşık 2 dk da 30 puan hesabımda birikti arkadaşlar ve bu saatte yaklaşık 1k puan eder.Gün ve aylara vuracak olursanız ortadaki şahane sayıyı sizlere bırakıyorum :)

Not: Çalışan kod kısmını sansürledim.Bu yüzden kodların bir kısmını göremiyorsunuz videoda