ALIMLAR İPTAL EDİLMİŞTİR.

Site Adresi: PM
Alexa TR: 4K
Alexa Global: 245K

Günlük Tekil Hit: Ortalama 12K
Günlük Çoğul Hit: Ortalama 22K
Aylık Sayfa Gösterimi: 2 Milyon

Google İndexi: 3060 (11 Mart 2016)
Google Görsel İndex: 6260 (11 Mart 2016)
Site Kategorisi: Eğitim

Merhabalar.
Günlük ortalama 12K tekil hitli ödev sitemize tanıtım yazısı alımları başlamıştır. Sitemiz günceldir ve kısa sürede index almaktadır.

Tanıtım yazılarınız "Tanıtım" kategorisinde yayınlanır. Yazı giriş sırasına göre ilk 5 tanıtım yazısı, her sayfada görünmek üzere sağ sidebar alanında aynı kategori başlığı altında görünür. Tanıtım yazısı yayınlanma sırası ve zamanına göre göre bu alanda görünme süresi değişkenlik gösterebilir.

Tanıtım yazılarınızda en fazla 3 link çıkışı bulunabilir. Yazı içerisinde en fazla 2 adet resim bulunabilir. Resimlere link verilemez. Resimleriniz en fazla 800x600 boyutlarında olmalıdır. Resimler, kendi sunucularımızda barındırılır.

Tanıtım yazıları kalıcıdır. Yayınlanma süre sınırlaması bulunmamaktadır. Site yayında olduğu müddetçe tanıtım yazılarınız yayınlanmaya devam edecektir.

Tanıtım yazılarınızdaki anlatım bozuklukları ve imla hataları tarafımızca düzeltilecektir. Yazı yayınlandıktan sonra teknik hatalar dışında değiştirme yapılamaz.

Tanıtım Yazısı Fiyatı: 15 TL
Ödeme Yöntemleri: Paypal - Enpara
125x125 Reklam alanları konusu için tıklayınız.

İletişim: PM
Skype: gurcaninan
Mail: gurcaninan@gmail.com

Özel Rica: PM isteyen arkadaşlar, olumsuz da olsa geri dönüş yaparlarsa sevinirim.

Not: [B][B]Sitenin hitap ettiği kitleye uygun olmayan tanıtım yazıları kabul edilmeyecektir. Site adresi için PM isterken lütfen tanıtımını yapacağınız sitenin linkini de bize iletiniz.[/B][/B]

14 Şubat 2016 - 14 Mart 2016 Tarihleri Arası İstatistikler: