uzmanabi
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar bu konu hakkında daha önce de başlık açmıştım. Biliyorsunuz TBM'ler çok düşüktü. Dün itibariyle TBM 26 krş olmuştur. Genel olarak gece yüksek oluyor gün sonunda düşüşe başlıyor. Şu an 40 krş ama yarın yine ortalama 25 krş civarı olursa 2015 değerlerini yakalamış olurum. Geçen ayın TBM ortalaması 15 krş. Bu ay 18 krş ve dediğim gibi artışa geçti.
İnşallah hepimiz için artış devam eder.
Artışın nedenini tahmin eden var mı? Ben bugün çok fazla turizm reklamı gördüm ona bağlıyorum. Yavaş yavaş turizm şirketleri reklama başladı. Bu sene rus krizi olduğu için yerli turiste önem gösterilebilir bu da yerli reklamlara yatırım demektir.
hayırlısı bakalım
dem
Durma çalış !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Tespitin doğru bencede adamlar sırf bunun için 1.5 milyon kişinin girdiği kpss sınavını bile 22 mayıs tarihine çektiler.Önceki yıllara nazaran bu yıl turizm sektörü sayesinde artış yaşayabiliriz kazançlarda.
1 kişi bu mesajı beğendi.
uzmanabi
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Geçen sene temmuzda gün sonu TBM 40 KRŞ'tu. İnşallah yaza doğru artar. Dostum dediğin gibi turizme güveniyorum bu sene
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
Turizm güzel tespit, şu bunalımda yerli turizm reklamlarında rekabet kaçınılmaz, sektörel sitelerin klavyesine kuvvet..
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Turizm sektöründeki arkadaşlar sizlere ipucu " İslam Dünyası Turizm Başkenti Konya " seçildi. Bunun için bir yazı yazabilirsiniz. Hem şehir için hemde etkinlik için halk için güzel olur.
uzmanabi ,
dem
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
Sitenizin / sitelerinizin sektörüne de bağlı olmakla beraber reklam çeşitliliği bahar aylarında artış göstermektedir. Bir de adwords'un TBM alt limit konusunda bir yaptırımı söz konusu sanırım (detayını araştırmadım bilen biri aydınlatırsa güzel olur) Kendi adıma az da olsa (çeşitli sektörlerde 12 adet sitem mevcut) genel bir TBM artışından ben de söz edebilirim.
Sektörel yorumlar gelirse güzel aydınlanıyoruz beyler, esirgemeyelim..