wmaraci reklam
tr.link

Sitemde benim iznim olmadan reklam yayınlanıyor.

15 Mesajlar 2.325 Okunma
acebozum
tr.link

akifturan akifturan Akifturan.com Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 45
  • Beğeniler 4 / 9
  • Ticaret 1, (%100)
aynı sorun bende de vardı sayende fazla uğraşmadan çözdüm teşekkürler.bu toplistlerin geneli böyle maalesef eklememek lazım.

googleasistan
reklam

teribogart teribogart tekstil Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek tekstil
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** B**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 0 / 7
  • Ticaret 2, (%100)
aynı sorunu bende bugün farkettim 3-4 saattir araştırdım bulamadım ilk şüphelendiğim de buydu aslında ama böyle bir şerefsizlik yapmazlar diye üstüne düşmedim paylaşım için teşekkürler kaldırdım kodları

isfikirleri-girisimcilik.com

davinci076 davinci076 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 48 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** Y**
  • Mesajlar 55
  • Beğeniler 2 / 12
  • Ticaret 12, (%100)
birçok sitem üzerinden link kısaltma servisi ile para kazanan şerefi olmayan adam, o paraları yemek sana nasip olmasın. dikkat iyisayfa.net virüs ile link kısaltma reklamı açıyor.

guncel-egitim.org

xclever xclever WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek arazi
  • Mesajlar 212
  • Beğeniler 43 / 54
  • Ticaret 12, (%100)
javascript kodu sade. Sadece sayfalarının backlinki görünüyor sonradan değiştirmiş olabilirler mi?

var logom='';
document.write(""+logom+"");

Virus belki pc'nizde olabilir. Malvawebytes deneyin

wmaraci
wmaraci

iyisayfa iyisayfa WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek internet cafe
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad H** H**
  • Mesajlar 3
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
DEĞERLİ ZİYARETÇİLERİMİZ VE ÜYELERİMİZ; Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız bir talihsizlikten dolayı bazı üyelerimiz sitelerinden iyisayfa.net sayaç kodlarını kaldırmış ve toplistimiz hakkında ileri geri yakıştırmalar yapmışlardır. Yaşanan durumu düzelttikten sonra bir açıklama yapma gereği duymuş ve o açıklamayı yapmıştık. Fakat görünen o ki bazı grupların açıklamalardan tatmin olmadığını, asılsız iddalarını yaymaya çalıştıklarını ve bunu kendi çıkarları için yaptıklarını düşünüyoruz. Amacı sadece web sitelerinizin google üzerinde değer kazanmalarını sağlamak olan Toplistimize ve bizlere yakıştırılan bu çirkin atıfları reddediyoruz. Açıklamayı tekrar yapma gereği duyuyoruz;

Üyelerimize daha iyi bir hizmet verebilmek adına wordpress blog sayfalarımızı açtık ve isteyen herkesin sitesinin tanıtımını yapıp ilgili link, görsel ve materyalleri ekleyerek google da üst sıralara çıkmalarına destek oluyorduk. Fakat bu hizmetimizi kötüye kullanan bazı insanların tamamen wordpress in açığından yararlanarak sitemize sokulan shell (sistem açığı yaratan kodlar) dosyasıyla reklam kodlarını sayaç kodlarımıza dahil ederek kendilerine çıkar sağladığını farkettik. Bu durum sayaç kodlarımızı kullanan üye sayfalarında çeşitli reklamların çıkmasına neden oldu. Sadece bir gün içerisinde sorunu çözüp wordpress i sistemimizden kaldırdık. Ana sayfa da bulunan Bloglar linkinin artık boş olduğunu göreceksiniz. Yaşanan bu olayların iyisayfa.net toplist sitesinde bulunan bir açıktan değil Wordpress ten kaynaklandığını değerli üyelerimize duyurur, yaptığımız güvenlik çalışmalarıyla böyle bir sorunun tekrar yaşanmayacağına dair sizleri temin ederiz. Açıklamardan tatmin olmayanların sorularını yanıtlamak için firari@hayta.net Skype adresinde bekliyor olacağız.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al